Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Rapid, TUN în mercato: Rrahmani, transfer de "7-8 milioane €". Oferta primită

BREAKING | Rapid, TUN în mercato: Rrahmani, transfer de "7-8 milioane €". Oferta primită

Rapid

Comentarii

Albion Rrahmani (23 de ani), atacant transferat de Rapid cu 600.000 de euro de la FK Ballkani din Kosovo, poate umple conturile clubului din Giuleşti. Pe numele vârfului de atac kosovar a sosit o ofertă concretă, iar Rapidul i-a stabilit preţul de plecare.

Instinctul de golgheter, cu care Albion Rrahmani a marcat deja 18 goluri în Superligă, l-au adus pe kosovar în atenţia cluburilor importante din Europa. După Benfica şi Aston Villa, pe numele lui Rramani a mai sosit o ofertă concretă de transfer, la care Rapid a şi răspuns.

Slavia Praga, ofertă concretă pentru Albion Rrahmani, Rapid cere "7-8 milioane de euro"

Presa din Kosovo scrie că Slavia Praga a făcut o ofertă concretă pentru transferul lui Albion Rrahmani, dar care nu s-a ridicat la pretenţiile financiare ale Rapidului, de "7-8 milioane de euro". Astfel, conducerea din Giuleşti a spus pas plecării lui Rrahamni în Cehia.

Totuşi, atacantul nu duce, în continuare, lipsă de oferte. Potrivit sursei citate, Werder Bremen, club din Bundesliga, a intrat pe fir pentru Albion Rrahmani. Deşi n-au început negocierile, nemţii "sunt foarte interesaţi" de serviciile lui Rrahmani, care şi-a demonstrat calităţile în Superligă.

Rămăne de văzut care va fi finalul poveştii cu transferul lui Albion Rrahmani, dar este greu de crezut că atacantul kosovar mai poate fi ţinut să nu facă un pas important având în vedere prestaţiile şi cifrele bune pe care le are în acest sezon în tricoul Rapidului.

Albion Rrahmani a marcat de 18 ori şi a livrat patru pase decisive în 25 de meciuri jucate în toate competiţiile sezonului cu Rapid.

  • 2,3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Albion Rrahmani în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: albion rrahmani transfertransfer albion rrahmanialbion rrahmani rapidalbion rrahmanirapid transfer albion rrahmani 

viewscnt
Articole similare