Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Şucu a desfiinţat arbitrajul şi suporterii FCSB, după derby: ”Am văzut scene reprobabile!” Momentul care l-a dezgustat pe patronul Rapidului

Dan Şucu a desfiinţat arbitrajul şi suporterii FCSB, după derby: ”Am văzut scene reprobabile!” Momentul care l-a dezgustat pe patronul Rapidului

Superliga

Comentarii

Dan Şucu nu s-a ferit de cuvinte după derby-ul dintre FCSB şi Rapid, încheiat la egalitate, scor 1-1.

Finanţatorul Rapidului consideră că giuleştenii au fost dezavantajaţi de arbitraj, aspect invocat şi de Cristi Săpunaru după meci.

Mai mult decât atât, Şucu s-a referit şi momentul în care suporterii FCSB au început să arunce cu obiecte în Jakub Hromada, care părăsea pe targă terenul, grav accidentat la umărul stâng.

Dan Şucu, atac frontal la suporterii FCSB: ”Am văzut scene reprobabile”

Sunt în drum spre spital cu Hromada. Nu sunt specialist, dar starea lui nu este deloc bună. Am văzut scene reprobabile în această seară.

Un jucător aflat în suferinţă acoperit de scuturile jandarmilor, iar spectatorii aruncau cu obiecte în el. Este prima dată când înţeleg sintagma Rapid, singuri împotriva tuturor.

Un arbitraj pro FCSB pe parcursul a 90 minute. Sunt extrem de dezamăgit, pentru mine Rapid a câştigat. Pe un stadion ostil, cu un arbitru ostil", a spus Dan Şucu, la Prima Sport.

FCSB - Rapid 2-2

FCSB a încheiat la egalitate, sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 2-2, cu Rapid, în etapa a cincea din play-off-ul Superligii.

Pe Arena Naţională, în faţa a peste 45.000 de spectatori, gazdele au început cu un gol al lui Florinel Coman, anulat pentru offside în minutul 3. FCSB a deschis, totuşi, scorul, prin Darius Olaru, în minutul 10. Rapid a revenit incredibil şi a preluat conducerea în doar patru minute.

Mai întâi a egalat Krasniqi (min. 12), apoi Albion Rrahmani a înscris şi el (min. 16), iar giuleştenii conduceau cu 2-1. În minutul 21, a marcat şi Hasani pentru Rapid, însă golul a fost anulat pentru offside la Rrahmani.

Jucătorii lui Charalambous au ratat incredibil în minutul 39, prin Miculescu, care a lovit prost balonul cu capul, din careul mic, trimiţând peste poartă. La pauză, Charalambous l-a aruncat în luptă şi pe Alexandru Băluţă, iar acesta a egalat în minutul 57, din pasa lui Radunovic.

Meciul s-a încheiat, în cele din urmă, la egalitate, scor 2-2.

În clasament, FCSB este lider, cu 45 de puncte, iar Rapid e pe locul 5, cu 29 de puncte.

Afla mai multe despre: superligafcsbrapiddan şucu 

viewscnt
Articole similare