Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Transferul carierei pentru un jucător din Superligă! Un club din Bundesliga, gata de ”asalt”

BREAKING | Transferul carierei pentru un jucător din Superligă! Un club din Bundesliga, gata de ”asalt”

Fotbal

Comentarii

Nemţii de la Hoffenheim şi-au trimis ”scouterii” la Cupa Africii U23, acolo unde un jucător din Superligă a reuşit să se facă remarcat.

Ghanezul Emmanuel Yeboah, de la CFR Cluj, a fost golgheterul competiţiei, cu trei reuşite, chiar dacă naţionala sa nu a reuşit să se califice în fazele superioare, iar cluburi importante din Europa sunt gata să-l transfere.

  • 900.000 de euro este cota de piaţă a lui Emmanuel Yeboah, conform transfermarkt.de.

Yeboah, dorit la Hoffenheim

Conform ”ghanasoccernet.com”, evoluţiile lui Emmanuel Yeboah au fost remarcate de către nemţii de la Hoffenheim, iar aceştia sunt gata să deschidă discuţiile cu şefii de la Cluj.

Yeboah a stârnit interesul multor echipe europene, printre care şi Hoffenheim, mai ales după evoluţia foarte bună de la Cupa Africii U23, de luna trecută”, au anunţat ghanezii.

Hoffenheim, care a terminat sezonul trecut de Bundesliga pe locul 12, are parte de o campanie de transferuri extrem de interesantă: a vândut jucători de aproximativ 30 de milioane de euro şi a cumpărat de doar 5 milioane de euro.

Aşadar, are bani suficienţi pentru a-l transfera pe Emmanuel Yeboah, fotbalist pentru care CFR Cluj cere undeva în jurul a 2-2,5 milioane de euro, plus procent dintr-o viitoare vânzare.

Formaţia din Gruia se confruntă cu mari probleme financiare, aşa că şi-a vândut o parte dintre jucătorii importanţi - Boateng, Burcă, Scuffet, Păun, Yuri, Braun - pentru aproximativ 5 milioane de euro.

  • În această perioadă, se mai vorbeşte de posibilele plecări ale lui Petrila, Manea, Krasniqi şi Yeboah.

Au fost aduşi alţi jucători la schimb, însă majoritatea liberi de contract. Singurii pentru care s-au plătit bani de transfer sunt Vasile Mogoş - 45.000 de euro şi Ziv Morgan - împrumut de la Kiryat Shmona - 30.000 de euro.

Cine este Emmanuel Yeboah

Emmanuel Yeboah a ajuns la CFR Cluj în primăvara lui 2022, de la Young Apostoles, din Ghana, iar în scurt timp a devenit om de bază în echipa lui Dan Petrescu

  • 48 de meciuri, 3 goluri şi 3 pase de gol a adunat la CFR Cluj.

În iarna lui 2023, Emmanuel Yeboah a fost foarte aproape să se transfere la Slavia Praga, însă totul a picat în momentul în care cehii au invocat probleme medicale.

Acuzaţii pe care conducătorii celor de la CFR Cluj le-au considerat false, nefondate.

Afla mai multe despre: emmanual yeboahhoffenheim 

viewscnt
Articole similare