Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Transferul lui Tănase, răsturnare de situaţie de ultimă oră. Becali dă o nouă mare lovitură în Liga I

BREAKING | Transferul lui Tănase, răsturnare de situaţie de ultimă oră. Becali dă o nouă mare lovitură în Liga I

FCSB

Comentarii

FCSB a reuşit să câştige ultimul meci al sezonului, împotriva lui CFR Cluj, scor 3-1. Partida care se anunţa ”finala” campionatului a fost în final lipsită de miză, motiv pentru care Dan Petrescu şi jucătorii importanţi ai echipei nu s-au prezentat.

FCSB avea speranţe că poate cuceri titlu, după ce reuşise să se apropie la două puncte de CFR, la finalul turului play-off-ului.

Tavi Popescu a marcat unicul gol din duelul direct, câştigat de roş-albaştri în Gruia, aducându-i pe elevii lui Toni Petrea la două lungimi în urma campioanei.

Aşadar, dacă ar fi câştigat toate meciurile din retur, FCSB ar fi ridicat primul titlu din ultimii şapte ani, dar remiza surprinzătoare cu Voluntari a fost în final ”fatală” pentru echipa bucureşteană.

Dacă Gigi Becali se obişnuise să vândă câţiva jucători în urma ratării obiectivelor, în urma acestui sezon latifundiarul susţine că nu are oferte şi că nici nu este interesat de vreo despărţire importantă.

În schimb, prin revenirile jucătorilor împrumutaţi, FCSB vrea să îşi completeze lotul şi să atace titlul cu toată puterea în viitoarea stagiune.

Roş-albaştrii au mai primit o veste bună în privinţa transferurilor, aceea că Florin Tănase este decis să continue la club şi să pună umărul la încheierea supremaţiei CFR-ului din ultimii cinci ani.

Final de telenovelă! Florin Tănase a anunţat unde va juca sezonul viitor

La club din 2016, căpitanul FCSB-ului are un singur trofeu în palmares alături de vicecampioana României, Cupa, câştigată în 2020, împotriva lui Sepsi.

Un meci bun, ne bucurăm că l-am câştigat, păcate că nu am juat cu trofeul pe masă, să se decidă în acest meci campioana. Am jucat pentru suporterii noştri, i-am făcut fericiţi.

Au fost alături de noi pe tot parcursul sezonului şi ne bucurăm că ne-am atras mai mulţi suporteri în finalul acesta de campionat.

Ar fi fost stadionul arhiplin, probabil şi pe blocuri ar fi stat lumea. Păcat că am pierdut în 24 de ore din două offsideuri.

Dacă ei câştigau în meciul direct aici îi felicitam, nu era nici problemă, dar aşa...

Rămân. Sunt cu gândul aici şi vreau ca sezonul viitor să câştigăm titlul”, a declarat Florin Tănase.

Afla mai multe despre: florin tănase 

viewscnt
Articole similare