You are here:

BREAKING | Veste tristă pentru Ianis Hagi: "E zero!" E incredibil ce se întâmplă cu românul, după nici două luni la Rangers

BREAKING | Veste tristă pentru Ianis Hagi: "E zero!" E incredibil ce se întâmplă cu românul, după nici două luni la Rangers
Comentarii

Ianis Hagi a fost luat în colimator de fanii echipei Rangers, la mai puţin de două luni după împrumutul de la Genk.

Ianis Hagi a alternat evoluţiile foarte bune cu cele mai puţin reuşite în tricoul lui Rangers, pentru care a reuşit să înscrie trei goluri şi să ofere două pase decisive, în 11 apariţii. Prin urmare, unii fani de pe Ibrox nu îşi doresc ca decarul echipei naţionale a României să fie transferat definitiv de la Genk, la finalul sezonului. 

Pe Twitter, informaţia ca Ianis Hagi ar putea continua la Rangers şi din vară a stârnit o serie de comentarii şi controverse. Există, pe de o parte, fani care s-au îndrăgostit de stilul de joc al românului şi îşi doresc să fie transferat definitiv, dar, pe de altă parte, există şi scoţieni care nu cred în Ianis.

Veste tristă pentru Ianis Hagi: unii fani nu îl mai vor

"Cred că e un jucător fantastic, dar nu merită cinci milioane de lire sterline", "are talent, dar e zero la capitolul viteză. Acesta este şi motivul pentru care este la noi", "nu a fost suficient de constant şi de bun pentru a-şi justifica suma de transfer" sunt doar câteva dintre reacţiile negative stârnite.

 

 

 

 

Totuşi, Ianis Hagi are şi admiratori în Scoţia: "Ar trebui să ne planificăm să construim linia de mijloc în jurul său. Oferiţi-i libertate şi daţi-i voie să dicteze ritmul jocului", "de acord. Viziunea sa este incredibilă. El nu este extremă, în opinia mea. Dacă-l vei pune în spatele unui atacant, ca număr 10, va străluci. E o nebunie să spui că nu trebuie să-l păstrăm. E un talent".

 

 

 

  • 5 milioane de euro este cota lui Ianis Hagi, conform Transfermarkt.de
  • 10 selecţii are Ianis Hagi la prima reprezentativă a României, fără gol marcat

Ce se întâmplă cu Ianis Hagi după două luni la Rangers

Ianis Hagi îşi doreşte să continue la Rangers FC, în ciuda interesului celor de la Lazio, anunţă scoţienii.

"Privind povestea despre Ianis Hagi şi Lazio apărută în ziare. Este o prostie absolută. Astăzi, Ianis şi agentul său au anunţat clubul că acestea sunt doar nişte minciuni şi că proritatea sa este să fie la Rangers, acum şi în viitor", notează cei de la Four Lads Had a Dream, un blog popular printre fanii lui Rangers.

În vârstă de 21 de ani, Ianis Hagi a fost împrumutat de Rangers de la Genk, în iarnă, iar clubul scoţian are posibilitatea de a-l transfera definitiv pentru şase milioane de euro, la finalul sezonului. Până în prezent, românul a jucat în 11 meciuri pentru Rangers FC şi a reuşit să dea trei goluri şi două pase decisive.

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare