You are here:

Brigadă de arbitri din Franţa la meciul Maccabi Tel Aviv - FCSB. "Centralul", suspendat în urmă cu trei luni după ce a viciat un meci în Ligue 1

Brigadă de arbitri din Franţa la meciul Maccabi Tel Aviv - FCSB. "Centralul", suspendat în urmă cu trei luni după ce a viciat un meci în Ligue 1

FCSB

Comentarii

Meciul Maccabi Tel Aviv - FCSB, care va avea loc, miercuri, în manşa secundă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor, va fi condus de o brigadă de arbitri din Franţa, cu Jérémie Pignard la centru.

Pignard va fi ajutat la cele două linii de Aurélien Drouet şi Laurent Coniglio. Rezervă va fi Mathieu Vernice, iar în Camera VAR se vor afla Benoît Millot şi Bastien Dechepy.

Jeremie Pignard, protagonistul unei controverse în Ligue 1

Pignard a fost protagonistul unei controverse în luna aprilie a acestui an, în urma unor erori de arbitraj comise la partida din Ligue 1 dintre Marseille şi Nice, încheiată cu scorul de 2-2. Acesta a acordat o lovitură de pedeapsă controversată gazdelor de la Olympique Marseille.

Mai apoi, a anulat un gol celor de la Nice. Cu ajutorul sistemului VAR, Pignard a avut posibilitatea să revadă faza şi să revina asupra deciziei sale.

L'Equipe i-a reproşat şi maniera în care i-a oferit al doilea cartonaş galben lui Moumbagna, de la Olympique Marseille. Pignard nu a mai fost delegat la partide în competiţia internă timp de două etape, după deciziile controversate luate la partida disputată pe Stade Velodrome.

Meciul dintre Maccabi Tel Aviv şi FCSB are loc de la ora 21.00, la Budapesta. În tur, scorul a fost 1-1. Joyskim Dawa a fost marcatorul gazdelor la meciul disputat pe Stadionul Steaua. Dan Biton a înscris pentru campioana Israelului.

Afla mai multe despre: fcsbligue 1maccabi tel avivuefa champions league 

viewscnt
Articole similare