You are here:

Ce riscă să păţească Neil Lennon în următoarele trei etape. Previziune despre antrenorul Rapidului: ”A spus asta”

Ce riscă să păţească Neil Lennon în următoarele trei etape. Previziune despre antrenorul Rapidului: ”A spus asta”

Rapid

Comentarii

Antrenorul celor de la Rapid, nord-irlandez Neil Lennon (53 de ani), a tras concluziile după eşecul cu Petrolul şi a avut ceva de reproşat arbitrilor români, anume atitudinea acestora.

Ce i se va întâmpla lui Neil Lennon în perioada următoare

Rapid a pierdut duelul cu Petrolul, scor 0-1, în etapa a treia din Superliga României. A fost primul eşec stagional pentru formaţia giuleşteană. În primele două runde a remizat de fiecare dată.

La finalul partidei, Neil Lennon a oferit impresiile sale cu privire la jocul echipei giuleştene în meciul de la Ploieşti, iar o parte a discursului său a fost şi la adresa arbitrilor care au oficiat partida.

”Da, eliminarea lui Gojkovic a fost ridicolă, o decizie de neînţeles din partea arbitrilor, au ratat multe decizii. Arbitrii au fost nepoliticoşi. Arbitrii cred că au făcut un meci slab”, a declarat Lennon, după meci.

Această afirmaţie a antrenorului de la Rapid a născut un subiect de discuţie între moderatorul Dan Udrea şi invitaţii săi din studio: expertul Basarab Panduru, fostul arbitru Constantin Zotta şi comentatorul sportiv Bogdan Cosmescu.

Zotta a avut chiar o predicţie după ”săgeţile” trimise de Neil Lennon la adresa arbitrilor din campionatul României.

  • Udrea: ”Îmi dă senzaţia că e relaxat. Vine şi dintr-o altă cultură în care nu resimte imediat”.
  • Panduru: ”Lennon crede că stă până la sfârşitul campionatului aici. Am semnat pe trei ani. Nu am de ce să nu fiu”.
  • Zotta: ”Mie mi-a plăcut şi cum a comentat fiecare situaţie”. 
  • Udrea: ”Foarte interesant şi ce spune despre arbitri. Atenţie! Spune că sunt aroganţi. Au trecut trei etape şi are deja acest comentariu la adresa lor”.
  • Zotta: ”Pe care îl spunem noi de fiecare dată”.
  • Cosmescu: ”Dar l-a prins pe Istvan Kovacs? Stai aşa că nu a prins pe nimeni. Încă nu a văzut adevărata faţă a aroganţei”.
  • Zotta: ”Pentru că a spus asta, în următoarele trei etape o să fie eliminat o dată. E posibil”.

În primele trei etape din Superliga României, Rapid a fost arbitrată la centru de Andrei Chivulete (0-1 cu Petrolul), Istvan Kovacs (2-2 cu CFR) şi Sebastian Colţescu (1-1 cu UTA).

Afla mai multe despre: rapidneil lennonsuperliga 

viewscnt
Articole similare