You are here:

Fotbaliştii de la Rapid, la raport în faţa galeriei! Cuvinte greu de suportat, după înfrângerea cu Petrolul

Fotbaliştii de la Rapid, la raport în faţa galeriei! Cuvinte greu de suportat, după înfrângerea cu Petrolul

Rapid

Comentarii

Fotbaliştii de la Rapid au fost traşi la răspundere de galeria care a făcut deplasarea la Ploieşti, pentru a vedea înfrângerea cu Petrolul. La final, suporterii au avut o scandare dură la adresa jucătorilor lui Neil Lennon.

Fotbaliştii de la Rapid au avut de suportat cuvinte grele în faţa galeriei, după înfrângerea cu Rapid

Petrolul Ploieşti a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Rapid, într-un meci contând pentru etapa a treia a Superligii. Unicul gol al meciului a fost marcat de Berisha, în minutul 31.

Giuleştenii au ajuns la al treilea meci fără victorie în acest campionat, după 1-1 cu UTA, 2-2 cu CFR Cluj şi înfrângerea de luni seara. 

Primvs Derby s-a încheiat rău pentru fotbaliştii de la Rapid, care au avut parte de o primire rece în faţa suporterilor, după cele 90 de minute. 

Cu Cristi Săpunaru în frunte, cel care a oferit o primă reacţie după înfrângerea cu Petrolul, jucătorii antrenaţi de Neil Lennon au fost certaţi în faţa galeriei, iar scandările au fost dure, printre cuvintele obscene. 

"Dacă fotbal nu jucăm, *****", au repetat oamenii din peluză. 

După "duşul rece" primit din partea fanilor, fotbaliştii de la Rapid au intrat în vesiat, iar atmosfera apăsătoare a continuat. 

A fost şedinţă în vestiarul giuleştenilor, din cauza rezultatelor sub aşteptări faţă de investiţiile care au fost făcute de Dan Şucu. 

Afla mai multe despre: petrolul rapidgalerie rapidfotbalisti rapid galerie 

viewscnt
Articole similare