You are here:

Mesajul organizatorilor Jocurilor Olimpice după medalia de aur cucerită de David Popovici la proba de 200 de metri liber

Mesajul organizatorilor Jocurilor Olimpice după medalia de aur cucerită de David Popovici la proba de 200 de metri liber

Jocurile olimpice

Comentarii

David Popovici a cucerit medalia de aur la proba de 200 m liber, într-o manieră dramatică, la Jocurile Olimpice de la Paris.

David Popovici a reuşit să cucerească, în premieră, o medalie la Jocurile Olimpice. În 2021, Popovici încheia al patrulea la aceeaşi probă, la ultima ediţie a Jocurilor Olimpice.

Popovici a reuşit să încheie primul, cu un timp de 1:44,72, Matt Richards a obţinut argintul olimpic, cu timpul 1:44,74, iar bronzul a mers la Luke Hobson, care a încheiat cursa cu 1:44,79.

David Popovici, felicitat de organizatori

Pagina oficială a organizatorilor Jocurilor Olimpice a publicat un mesaj pentru câştigătorul medaliei de aur la proba de 200m liber.

"De neoprit! David Popovici a dominat, câştigând o medalie de aur pentru România la proba de 200 de metri liber!", au scris organizatorii, pe X.

David Popovici a plecat favorit în proba de 200m liber. Sportivul din România a avut un start excelent, însă a pierdut primul loc al întrecerii după primii 50 de metri. Popovici a început să recupereze pe ultimii 50 de metri de bazin, iar la final, a reuşit să treacă în faţa britanicului Matt Richards, într-un "photo-finish".

 

Afla mai multe despre: jocurile olimpicedavid popoviciparis 2024natatie 

viewscnt
Articole similare