You are here:

OFICIAL | Arsenal şi-a prezentat noua achiziţie. A impresionat în sezonul trecut, dar şi la EURO 2024

OFICIAL | Arsenal şi-a prezentat noua achiziţie. A impresionat în sezonul trecut, dar şi la EURO 2024

Arsenal

Comentarii

Riccardo Calafiori este noul jucător al celor de la Arsenal. Internaţionalul italian o părăseşte pe Bologna după un singur sezon.

Fundaşul prezent la EURO 2024 alături de naţionala Italiei şi unul dintre jucătorii care au contribuit enorm la clasarea celor de la Bologna printre primele cinci echipe din Serie A, a semnat în Premier League.

Tânărul fundaş în vârstă de 22 de ani a avut un sezon excelent la Bologna, sub comanda lui Thiago Motta, iar în această vară a făcut pasul spre una dintre formaţiile de top ale Europei.

Calafiori, a doua achiziţie a verii pentru Arsenal

Rămâne de văzut dacă acesta va juca pe postul de fundaş central sau stânga, în condiţiile în care a jucat pe ambele posturi pe parcursul carierei sale. Gabriel, William Saliba, Ben White şi Jurrien Timber sunt variantele lui Mikel Arteta pentru centrul defensivei, însă, White şi Timber pot evolua şi în benzi. 45.000.000 de euro au plătit cei de la Arsenal pentru transferul internaţionalului italian. 

Calafiori are cinci selecţii pentru "Squadra Azzurra", pentru care a debutat la începutul lunii iunie, în partidele de pregătire premergătoare turneului final de Campionat European din Germania.

În această vară, Arsenal l-a transferat permanent pe David Raya, portarul spaniol care i-a luat locul de titular lui Aaron Ramsdale, în sezonul trecut. 31.900.000 de euro au plătit "tunarii" celor de la Brentford.

Afla mai multe despre: arsenalriccardo calafioribolognaitaliaserie apremier league 

viewscnt
Articole similare