You are here:

Prima reacţie din tabăra Farului după ce Hagi a refuzat echipa naţională: "Speram să meargă acolo. Dacă ar fi vrut, ar fi găsit soluţii"

Prima reacţie din tabăra Farului după ce Hagi a refuzat echipa naţională: "Speram să meargă acolo. Dacă ar fi vrut, ar fi găsit soluţii"

Echipa națională

Comentarii

Gică Hagi a refuzat propunerea FRF de a prelua postul de selecţioner al echipei naţionale.

Managerul tehnic al Farului Constanţa a decis să-şi continue activitatea la formaţia de la malul mării şi să refuze o eventuală colaborare cu FRF. "Regele" şi-a anunţat decizia prin intermediul unui comunicat de presă. Ciprian Marica, acţionar la formaţia constănţeană, a vorbit despre decizia lui Gheorghe Hagi de a rămâne la Farul.

Fostul internaţional este de părere că problema unui eventual conflict de interese nu ar fi contribuit la decizia luată de Gheorghe Hagi. Farul a suferit un nou eşec în Superliga, pe teren propriu, împotriva formaţiei FC Botoşani, cu scorul de 1-0. "Marinarii" sunt singurii fără gol înscris în acest sezon din Superliga, după trei etape fără gol marcat.

Ciprian Marica: "Simţeam că Gică are nevoie de o provocare"

"Eu speram ca Gică să meargă la echipa naţională, sincer. Pentru el, în primul rând, simţeam că Gică are nevoie de o provocare. Îmi pare rău că simte că încă nu e momentul. Sunt convins că vor mai exista oportunităţi pentru Gică Hagi.

Încă e tânăr, mai are timp. Încă o dată, dă dovadă că e un om loial şi consecvent în proiectele pe care le are. Aşa este, a plecat la un drum, acum ceva timp. Şi, totuşi, vedem că nu vrea să se abată. Pe de-o parte îmi pare rău, pe de altă parte mă bucur că rămâne la Farul. Nu ştiu care sunt motivele pentru care a ales asta. Sunt convins că s-ar fi găsit soluţii. Dacă Gică ar fi vrut, ar fi găsit soluţii la treaba asta", a declarat Ciprian Marica, la Prosport.

Afla mai multe despre: echipa nationalagheorghe hagifarul constantaciprian marica 

viewscnt
Articole similare