You are here:

S-au odihnit în Superliga, dar şi-au făcut planul cu Maccabi Tel Aviv: "A fost o alarmă / Este meciul vieţii" | VIDEO

S-au odihnit în Superliga, dar şi-au făcut planul cu Maccabi Tel Aviv: "A fost o alarmă / Este meciul vieţii" | VIDEO
Comentarii

FCSB o atacă pe Maccabi Tel Aviv cu forţe proaspete. Jucătorii menajaţi în campionat vor încerca să dea lovitura în returul din Ungaria. Pentru Ngezana este meciul vieţii.

Ngezana şi Târnovanu au urmărit de pe banca de rezerve înfrângerea cu Oţelul din Superligă. Cei doi vor fi titulari cu Maccabi, în returul care o poate trimite pe FCSB mai aproape de grupele Champions League. 

"Pentru mine, jocul pierdut în campionat a fost ca o alarmă de trezire. Trebuie să realizăm cât de mult trebuie să câştigăm acest meci. Nu doar acesta, ci oricare. Pentru noi va fi meciul vieţii, e un vis să jucăm în Champions League", a declarat Siyabonga Ngezana, fundaşul central de la FCSB. 

Ştefan Târnovanu revine în poartă şi vrea calificarea, indiferent de cum va fi obţinută. 

"Cred că avem şanse egale. Chiar dacă am făcut un meci bun şi puteam să câştigăm (n.r. - în tur), acum e un meci nou şi trebuie să vedem cum abordăm ca să ne putem califica, ori cu victorie, ori în prelungiri, ori la penalty-uri, nu ştiu. Trebuie să ne calificăm oricum". 

După 1-1 în Ghencea, cei de la FCSB au simţit că nu sunt cu nimic mai prejos decât adversarii din Israel.

"Trebuie să fim sută la sută din startul meciului până la final. Şi nu trebuie să îi lăsăm să fie încrezători, este dificil dacă laşi genul ăsta de echipă să joace, să aibă mingea cu uşurinţă", a spus Malcom Edjouma. 

Afla mai multe despre: maccabi tel aviv fcsbfcsb preliminarii champions league 

viewscnt
Articole similare