You are here:

OFICIAL | Revenire în Gruia! Dan Petrescu a transferat un fundaş cu peste 100 de meciuri în Superliga

OFICIAL | Revenire în Gruia! Dan Petrescu a transferat un fundaş cu peste 100 de meciuri în Superliga

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a anunţat transferul fotbalistului bosniac Daniel Graovac, revenit în Superliga după o perioadă de doi ani petrecută în Turcia, la Kasimpasa şi Manisa.

Daniel Graovac revine în Superliga după doi ani. Fotbalistul cu trei prezenţe în naţionala Bosniei şi Herţegovinei a petrecut ultimele două sezoane în Turcia, la Kasimpasa şi Manisa.

Daniel Graovac revine în Superliga după doi ani

Fundaşul central ajuns la vârsta de 30 de ani a semnat un contract cu CFR Cluj, formaţie la care a mai evoluat şi în sezonul 2021-2022, ultimul sezon în care "feroviarii" au reuşit să cucerească titlul în prima divizie. Graovac a ajuns pentru prima oară în România la Astra Giurgiu, în anul 2019, de la Vojvodina, formaţie din campionatul Serbiei.

Graovac a adunat 101 meciuri în Superliga, pentru CFR Cluj şi Astra Giurgiu, iar în august 2022 s-a alăturat formaţiei Kasimpasa, din prima ligă turcă.

"Bine ai revenit, Daniel Graovac! Suntem bucuroşi să vă anunţăm că fundaşul central, Daniel Graovac, revine în Gruia!

Apărătorul se întoarce la CFR Cluj după doi ani, perioadă în care a evoluat în Turcia atât pentru Kasimpasa, cât şi pentru Manisa FK. În tricoul celei din urmă, Graovac a avut 28 de apariţii în ultimul sezon competiţional. Daniel, bine ai revenit în Gruia! Îţi urăm mult succes şi cât mai multe reuşite alături de echipa noastră!", au transmis cei de la CFR Cluj, pe Facebook.

Afla mai multe despre: cfr clujdaniel graovacdan petrescusuperliga 

viewscnt
Articole similare