You are here:

Reacţia FRF după refuzul primit din partea lui Gheorghe Hagi: "Mai devreme sau mai târziu"

Reacţia FRF după refuzul primit din partea lui Gheorghe Hagi: "Mai devreme sau mai târziu"

Echipa națională

Comentarii

Federaţia Română de Fotbal a oferit o reacţie oficială în urma comunicatului de presă publicat de Farul Constanţa, prin care managerul tehnic al echipei, Gheorghe Hagi, a refuzat propunerea de a prelua postul de selecţioner al echipei naţionale.

Gheorghe Hagi şi-a anunţat decizia prin intermediul unui comunicat, publicat pe site-ul oficial al clublui Farul Constanţa. Fostul mare internaţional a refuzat oferta venită din partea FRF. Hagi a analizat posibilitatea de a prelua echipa naţională, însă, a decis să-şi continue proiectul la Farul.

Federaţia Română de Fotbal îşi va continua căutarea pentru un nou selecţioner după refuzul primit din partea golgheterului all-time al echipei naţionale.

Reacţie oficială din partea FRF

"Federaţia Română de Fotbal doreşte să îşi exprime recunoştinţă faţă de domnul Gheorghe Hagi pentru deschiderea şi dorinţa sa de a prelua conducerea echipei naţionale de fotbal a României.

Hagi este un simbol al fotbalului românesc, iar angajamentul său continuu faţă de acest sport este deosebit de apreciat. FRF înţelege însă motivele care au stat la baza deciziei sale de a nu prelua, în acest moment, rolul de selecţioner al echipei naţionale şi respectă decizia sa.

FRF îi urează mult succes în continuare în cadrul proiectului Farul Constanţa, având deplina încredere că Gheorghe Hagi va continua să contribuie semnificativ la dezvoltarea fotbalului românesc, aşa cum a făcut-o de-a lungul întregii sale cariere.

Cu siguranţă, mai devreme sau mai târziu, domnul Hagi va conduce echipa naţională a României de pe banca tehnică spre noi succese. Spiritul său ambiţios, dăruirea şi pasiunea pentru fotbal reprezintă valori esenţiale care, cu siguranţă, la momentul potrivit, vor aduce beneficii imense echipei naţionale.

În perioada imediat următoare, Administraţia FRF urmează să identifice cea mai bună variantă pentru postul de selecţioner al României, în baza nominalizărilor Comisiei Tehnice.", au transmis oficialii FRF, conform FRF.ro.

Afla mai multe despre: frfgheorghe hagirazvan burleanuechipa nationala 

viewscnt
Articole similare