You are here:

Victorie pentru Novak Djokovic în înfruntarea titanilor din tenis de la Jocurile Olimpice. Rafael Nadal a cedat în doua seturi

Victorie pentru Novak Djokovic în înfruntarea titanilor din tenis de la Jocurile Olimpice. Rafael Nadal a cedat în doua seturi

Tenis

Comentarii

Tenismanul sârb Novak Djokovic, principalul favorit, s-a calificat în optimi la turneul olimpic de la Paris, după ce l-a eliminat pe spaniolul Rafael Nadal.

Djokovic, în vârstă de 37 de ani, s-a impus, scor 6-1, 6-4, în faţa marelui său rival spaniol cu un an mai mare. Meciul a durat o oră şi 43 de minute.

Novak Djokovic, victorie în duelul cu numărul 60 împotriva lui Rafael Nadal

Cei doi mari jucători s-au înfruntat pentru a 60-a oară. Djokovic conduce acum cu 31-29 în confruntările cu Nadal. Aceasta a fost prima lor înfruntare de după sferturile de finală de la Roland Garros din 2022, în care Nadal s-a impus. În optimi, Djokovic va evolua cu învingătorul meciului dintre germanul Dominik Koepfer şi italianul Matteo Arnaldi.

Pe cealaltă parte a tabloului turneului de simplu masculin de la Jocurile Olimpice se află conaţionalul lui Rafael Nadal, Carlos Alcaraz, care îl va înfrunta pe Tallon Griekspoor, în turul doi.  

Afla mai multe despre: novak djokovicrafael nadaltenisjocurile olimpice 

viewscnt
Articole similare