You are here:

Alte patru nume votate la FRF, după refuzul lui Gică Hagi! Surpriză: selecţionerul poate veni din Superliga | EXCLUSIV

Alte patru nume votate la FRF, după refuzul lui Gică Hagi! Surpriză: selecţionerul poate veni din Superliga | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Federaţia Română de Fotbal a fost refuzată de Gică Hagi, iar din acest moment Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă vor demara discuţii cu ceilalţi antrenori votaţi în Comisia Tehnică. Aurel Ţicleanu a dezvăluit alte patru variante pe care federaţia le are.

Mircea Lucescu, Adrian Mutu, Mirel Rădoi şi Dorinel Munteanu, ceilalţi antrenori votaţi de Comisia Tehnică a FRF

Cu puţin peste o lună până la primele meciuri din Liga Naţiunilor, Gică Hagi a refuzat propunerea de a deveni selecţionerul României. Primele reacţii dinspre FRF au venit, iar conducătorii se vor îndrepta spre alţi antrenori, după ce managerul de la Farul Constanţa, favoritul celor de la Casa Fotbalului, n-a putut da curs oportunităţii. 

Vicepreşedintele Comisiei Tehnice a FRF, Aurel Ţicleanu, a oferit detalii despre strategia pe care au avut-o cei care şi-au exprimat opţiunile în privinţa noului selecţioner. Deşi nu a putut dezvălui spre cine se vor îndrepta Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă, Aurel Ţicleanu a oferit patru nume care au fost intens discutate printre membrii comisiei. 

Mircea Lucescu, Adrian Mutu, Mirel Rădoi, toţi fără angajament, şi Dorinel Munteanu, antrenorul de la Oţelul Galaţi, au fost ceilalţi antrenori care s-au regăsit pe liste

"Noi, cei aproximativ 15 membri ai Comisiei Tehnice, am avut câte o listă şi am nominalizat câte cinci antrenori, după ce am stabilit câteva criterii de care să ţinem cont. Ne-am gândit să fie un antrenor român, să fi jucat, să fi îmbrăcat tricoul echipei naţionale, să fi fost selecţioner la unul dintre loturile naţionale. Iată câteva criterii. 

Listele au fost preluate de directorul tehnic, Mihai Stoichiţă, şi s-a dus cu ele la administraţie, la preşedintele Burleanu, dar pot să vă spun câteva nume vehiculate acolo. Înainte de a nominaliza, am discutat. 

Era Mircea Lucescu pe listă, s-a discutat şi despre Dorinel Munteanu, sigur că Mirel Rădoi, sigur Adrian Mutu. Discuţia nu este chiar nouă. Acum doi ani, când l-am numit pe Edi Iordănescu, de asemenea s-a făcut o listă. Erau vreo 10-12 nume, iar cam aceleaşi 10-12 nume sunt şi acum, că masa de antrenori susceptibili de a prelua echipa naţională este cam aceeaşi, puţine lucruri s-au schimbat în acest interval de doi ani", a declarat Aurel Ţicleanu, vicepreşedintele Comisiei Tehnice de la FRF, pentru Orangesport.ro. 

Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă gândesc următoarea mutare, după ce Gică Hagi a refuzat

"Nu pot spune care e următorul antrenor cu care se va dialoga, pentru că nu ştiu. Preşedintele a fost mandatat de Comitetul Executiv, preşedintele ne-a rugat să stabilim un grup de posibili selecţioneri. 

Acum, preşedintele Burleanu are mandat din partea tuturor acestor organisme să declanşeze negocierile. Nu ştiu spre cine se îndreaptă atenţia dânsului, că până la urmă responsabilitatea o vor avea tot preşedintele (n.r. - Răzvan Burleanu) cu directorul tehnic (n.r. - Mihai Stoichiţă)", a mai spus Aurel Ţicleanu, în timp ce căutările pentru un nou selecţioner al României continuă. 

Afla mai multe despre: dorinel munteanumircea lucescumirel radoiadrian mutuselectioner echipa nationalaaurel ticleanu 

viewscnt
Articole similare