You are here:

De ce Dan Petrescu a ratat lista "finaliştilor" pentru postul de selecţioner! Alte două soluţii au picat

De ce Dan Petrescu a ratat lista "finaliştilor" pentru postul de selecţioner! Alte două soluţii au picat

Echipa națională

Comentarii

Federaţia Română de Fotbal îl caută pe noul selecţioner, iar conducătorii de la Casa Fotbalului şi-au luat gândul din prima de la câţiva antrenori români importanţi.

Ei sunt antrenorii de care FRF nu s-a putut atinge. De ce Dan Petrescu a ratat postul de selecţioner

După performanţa de la EURO 2024, naţionala României îşi aşteaptă noul selecţioner. Înlocuitorul lui Edi Iordănescu va avea o lună la dispoziţie pentru a pregăti primele meciuri din Liga Naţiunilor, iar timpul se scurge pentru FRF, care a fost refuzată de Gică Hagi

Până să definitiveze lista cu posibilii înlocuitori, Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă a tăiat câteva nume importante de pe listă. 

Răzvan Lucescu, principalul lui PAOK, şi Cosmin Olăroiu, antrenorul lui Al Sharjah, ar fi fost greu de convins, întrucât FRF oferă un salariu cu mult sub ce câştigă ei în Grecia, respectiv Emiratele Arabe Unite. 

Aurel Ţicleanu, vicepreşedintele Comisiei Tehnice a FRF, cea care şi-a exprimat opţiunile, a dezvăluit că nici nu s-ar fi putut plăti o clauză de reziliere a contractului. Este cazul lui Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, cel care ar avea o clauză de eliberare de 500.000 de euro, în Gruia. 

"Vorbeam despre Răzvan Lucescu, Cosmin Olăroiu, cărora le este greu să se elibereze şi să vină la echipa naţională. 

Dan Petrescu, de asemenea, despre care am înţeles că are o clauză de 500.000 de euro. Nu-i plăteşte nimeni lui Dan Petrescu o astfel de clauză pentru a veni la echipa naţională", a declarat oficialul FRF, Aurel Ţicleanu. 

De asemenea, Ţicleanu a dezvăluit alte patru nume votate la FRF, pentru postul de selecţioner

Afla mai multe despre: dan petrescu cfr clujdan petrescu echipa nationala 

viewscnt
Articole similare