You are here:

Gigi Becali a renunţat la Louis Munteanu şi a trecut alt atacant în fruntea listei la FCSB: "Este mai valoros"

Gigi Becali a renunţat la Louis Munteanu şi a trecut alt atacant în fruntea listei la FCSB: "Este mai valoros"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali şi-a pierdut răbdarea în urma unor noi negocieri cu atacantul român al Fiorentinei, Louis Munteanu şi s-a reorientat către un alt vârf de atac.

Patronul celor de la FCSB şi-a pierdut interesul pentru un potenţial transfer al lui Louis Munteanu la FCSB. Latifundiarul din Pipera este nemulţumit de indecizia tânărului fotbalist român şi s-a reorientat către un nou jucător de atac. Este vorba de fostul golgheter al "roş-albaştrilor", Florin Tănase, jucător rămas fără echipă după despărţirea de Al-Okhdoud.

Gigi Becali îşi aşteaptă fostul jucător, care şi el aşteaptă, la rândul său, o ofertă din partea unei echipe din străinătate. În cazul în care nu va reuşi să-şi găsească un contract în afară, Tănase va reveni la formaţia la care a reuşit să devină golgheterul campionatului din România.

Gigi Becali: "Am făcut ofertă de două milioane, i-am acceptat salariul, dar el se gândeşte"

"Nu mă mai interesează. Am făcut oferta de două milioane, dar el că băiatul, că tralala, că nu ştiu ce... ia la revedere, mă! I-am acceptat şi salariul lui. Dar că el se mai gândeşte, că nu ştiu ce... Florin Tănase cred că o să vină. Şi eu cred că iau un jucător mai valoros, dar fără bani. Înţelegi? E mai golgheter Tănase decât Louis Munteanu", a spus Gigi Becali, conform sport.ro

Louis Munteanu a atras interes atât din Superliga, cât şi străinătate. Fostul golgheter al Farului este în vizorul unei echipe din La Liga, grupare care ar putea plăti suma de 4.000.000 de euro pentru transferul atacantului în vârstă de 22 de ani, în această vară. Este vorba de nou-promovata Espanyol, formaţie promovată în urma unui baraj disputat împotriva celor de la Real Oviedo.

Afla mai multe despre: gigi becalilouis munteanuflorin tanasefcsb 

viewscnt
Articole similare