Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Burleanu, atac subtil la adresa lui Radu Drăguşin: ”Dacă a rămas la echipa de club, sper să prindă multe meciuri, să nu rămână în urma colegilor”

Burleanu, atac subtil la adresa lui Radu Drăguşin: ”Dacă a rămas la echipa de club, sper să prindă multe meciuri, să nu rămână în urma colegilor”
Comentarii

În cadrul unei conferinţe de presă, Răzvan Burleanu a vorbit despre decizia lui Radu Drăguşin de a nu se prezenta la naţionala U21.

Radu Drăguşin a anunţat că nu se va prezenta la echipa naţională, pentru a sta la Sampdoria, în scopul de a se integra la noua echipă. Ajuns de mai puţin de o lună la formaţia lui Roberto D'Aversa, fundaşul central a ales să nu dea curs convocării.

Florin Manea, impresarul jucătorului deţinut de Juventus, se afla deja într-un conflict deschis cu Florin Bratu, după ce selecţionerul nu l-a folosit titular pe Drăguşin la ultima acţiune. Cu refuzul de abia primit de naţionala U21, este puţin probabil ca întregul scandal dintre Drăguşin, reprezentanţii săi şi Bratu să se încheie prea curând.

Vorbind despre decizia fundşului de a nu se prezenta la naţională, Răzvan Burleanu nu a părut prea mulţumit. Acesta l-a atacat subtil pe Drăguşin, înainte de a dezvălui că întreaga situaţie are să fie dezbătută în cadrul comisiei tehnice.

Burleanu, atac subtil la adresa lui Radu Drăguşin

Îmi pare rau de această reacţie, cred că orice jucător îşi doreşte să evolueze pentru echipa naţională. Cred că Radu Drăguşin e un jucător inteligent, care va înţelege care e rolul echipei naţionale în parcursul său spre înalta performanţă.

Îmi doresc ca rămânand la echipa de club, să aibă posibilitatea să prindă multe meciuri în Serie A, fiindcă altfel va rămâne foarte mult în urmă faţă de colegii de generaţie. Cred că Florin Bratu a duscutat cu el, a fost o discuţie.

Se va discuta în prima Comisie Tehnică şi in funcţie de ce se va discuta, vom vedea. Dacă va fi nevoie de implicarea mea, o voi face”, a declarat Răzvan Burleanu.

Afla mai multe despre: radu drăguşinrăzvan burleanuromânia u21 

viewscnt
Articole similare