Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cadavru îngropat pe un stadion din Bucureşti? Poliţiştii au făcut săpături în ultimele două zile: ”Ne doare ce s-a întâmplat”

Cadavru îngropat pe un stadion din Bucureşti? Poliţiştii au făcut săpături în ultimele două zile: ”Ne doare ce s-a întâmplat”

Diverse

Comentarii

Anchetatorii au făcut săpături în ultimele două zile la un stadion din Bucureşti, după ce un fost şef de poliţie a fost acuzat că ar fi îngropat acolo un cadavru.

O arenă sportivă din Bucureşti a fost răscolită în ultimele două zile după ce un condamnat pentru proxenetism a declarat în faţa anchetatorilor că acolo ar fi fost îngropat un cadavru.

Administratoul bazei sportive, care a fost şef în Poliţia Capitalei, spune însă că la mijloc este o răzbunare la adresa lui.

Poliţiştii au săpat pe un stadion din Bucureşti după ce aici ar fi fost îngropat un cadavru

În urmă cu câteva zile, pe un stadion din Sectorul 2 au deschis poliţiştii de la Criminalistică şi procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Militar.

Aceştia au efectuat săpături după ce administratorul bazei, Raicu Viorel - fost şef în Poliţia Capitalei - a fost acuzat de un condamnat că aici ar fi îngropat un cadavru.

Cel care a lansat acuzaţia este un condamnat pentru proxenetism, care s-a decis să colaboreze cu anchetatorii. În urma interogatoriului, bărbatul l-a acuzat pe Raicu Viorel că ar fi ucis un om, în anul 2019 şi i-ar fi îngropat cadavrul în incinta stadionului.

Potrivit observatornews.ro, timp de două zile anchetatorii au efectuat săpături în incinta stadionului, însă n-au găsit nimic.

Raicu Viorel, administratorul bazei sportive şi cel care a fost acuzat de crimă, susţine însă că este o răzbunare din partea bărbatului condamnat la închisoare:

”Sigur are ceva personal. Sunt peste 30 de plângeri împotriva mea la toate instituţiile statului, în calitatea mea de ofiţer la vremea aia. Are mai multe dosare, e în litigiu cu mai multe persoane fizice şi juridice”, a spus Raicu Viorel, fost comisar în Poliţia Capitalei, citat de observatornews.ro.

Raicu Viorel se plânge acum că terenul a fost distrus de anchetatori, mai ales că aceştia au lovit şi conductă cu apă şi au tăiat, din greşeală, cablurile care alimentaru instalaţia de nocturnă.

”A vrut să îmi demonstreze mie că poate să mă afecteze într-un fel pe mine şi clubul sportiv şi activitatea acestor copii.

Ne doare ce s-a întâmplat, faptul că ne blochează activitatea şi aduce atingere clubului şi persoanei mele”, a mai spus Viorel Raicu.

Administratoul bazei sportive susţine că anchetatorii au produs pagube de aproximativ 50.000 de euro şi speră acum că va obţine despăgubiri de la stat.

Stadionul se află în sectorul 2 din Bucureşti, se numeşte Aspol şi baza este închiriată deseori de poliţişti care vin aici să joace fotbal.

Afla mai multe despre: stadion 

viewscnt
Articole similare