Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Campioana cumpără fotbalistul naţionalei! Transferul, anunţat. Informaţii de ULTIMĂ ORĂ

Campioana cumpără fotbalistul naţionalei! Transferul, anunţat. Informaţii de ULTIMĂ ORĂ

Stranieri

Comentarii

Campioana Elveţiei, FC Zurich, îl vrea pe Adrian Rus (26 de ani), fotbalistul naţionalei României şi al maghiarilor de la Fehervar.

Unul dintre fotbaliştii convocaţi de Edi Iordănescu la echipa naţională a României este în cărţi pentru un transfer. Actuala sa echipă, Fehervar, ar putea face profit cu transferul său la FC Zurich, campioana din Elveţia, care va juca în preliminariile Ligii Campionilor.

Campioana cumpără fotbalistul naţionalei! Transferul, anunţat. Informaţii de ULTIMĂ ORĂ

FC Zurich a câştigat, la mare distanţă, campionatul în Elveţia, învingându-le pe Basel sau Young Boys. Acum, după titlul câştigat, elveţienii vor participa în preliminariile Ligii Campionilor, astfel că au nevoie de întăriri la echipă şi au pus ochii pe Adrian Rus.

Concret, potrivit sport.ch, FC Zurich este interesată de transferul lui Adrian Rus, iar Fehervar poate face profit cu transferul său, având în vedere că a plătit doar 250.000 de euro pentru a-l lua de la Academia Puşkaş, care l-a transferat gratis de la Sepsi, în 2019.

Adrian Rus mai este dorit şi de Levante, echipă retrogradată în liga secundă din Spania la finalul sezonului trecut.

Fundaşul central, cu 11 selecţii la naţionala mare a României, a fost unul dintre oamenii importanţi ai lui Fehervar în sezonul trecut. A jucat 28 de meciuri în toate competiţiile, timp în care a reuşit un assist şi a strâns 2.367 de minute pe teren.

  • 900.000 de euro este cota de piaţă a lui Adrian Rus în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: adrian rustransferfc zurichelvetiaromania 

viewscnt
Articole similare