Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Campionatul Mondial de Baschet 3x3 U23 va fi găzduit de Bucureşti! Anunţul făcut de Nicuşor Dan: ”E genul de competiţie în care se remarcă viitoarele staruri”

Campionatul Mondial de Baschet 3x3 U23 va fi găzduit de Bucureşti! Anunţul făcut de Nicuşor Dan: ”E genul de competiţie în care se remarcă viitoarele staruri”

Baschet

Comentarii

Bucureşti va găzdui Campionatul Mondial de Baschet 3x3 U23 în octombrie.

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că a discutat marţi cu o delegaţie a reprezentanţilor baschetului mondial şi naţional, condusă de Andreas Zagklis, secretarul general al Federaţiei Internaţionale de Baschet (FIBA) şi Carmen Tocală, preşedinta Federaţiei Române de Baschet despre detaliile organizatorice ale Campionatului Mondial de Baschet 3x3 U23 care va avea loc în această toamnă, între 3 şi 6 octombrie, la Circul Metropolitan.

Campionatul Mondial de Baschet 3x3 U23 va fi găzduit de Bucureşti

Bucureştiul continuă să fie pe harta competiţiilor sportive internaţionale, pregătindu-se de găzduirea Campionatului Mondial de Baschet 3x3 U23, cea mai importantă competiţie din lume pentru baschetbaliştii sub 23 de ani.

Am discutat despre detaliile organizatorice ale acestui eveniment cu o delegaţie a reprezentanţilor baschetului mondial şi naţional, condusă de Andreas Zagklis, secretarul general al Federaţiei Internaţionale de Baschet (FIBA) şi Carmen Tocală, preşedinta Federaţiei Române de Baschet.

Au fost alături de mine la această întâlnire liderii grupurilor USR şi PNL din Consiliul General al Capitalei, Cosmin Smighelschi şi Răzvan Socolovici şi directoarea Direcţiei de Cultură din PMB, Liliana Toderiuc-Fedorca”, a scris Nicuşor Dan, marţi pe Facebook.

El a adăugat că acest campionat ”va avea loc în această toamnă, între 3 şi 6 octombrie, la Circul Metropolitan, în condiţii – sperăm şi ne străduim – excelente”.

Sunt sigur că vom vedea la Bucureşti jucători de top, fiindcă acest campionat e genul de competiţie în care se remarcă viitoarele staruri mondiale.

Aşa cum mi-a spus secretarul general al FIBA, şapte dintre baschetbaliştii medaliaţi la Olimpiada de anul trecut de la Tokyo au participat în trecut la un campionat mondial 3x3 U23”, a completat edilul general.

Afla mai multe despre: nicuşor dan 

viewscnt
Articole similare