Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutarea făcută de rivala CFR pe care MM Stoica nu poate să o înţeleagă: ”Mă şochează, aşa ceva nu aş putea să fac” | EXCLUSIV

Mutarea făcută de rivala CFR pe care MM Stoica nu poate să o înţeleagă: ”Mă şochează, aşa ceva nu aş putea să fac” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

MM Stoica a vorbit despre transferul lui Marko Dugandzic la CFR Cluj, confirmat marţi de formaţia ardeleană.

Marko Dugandzic a semnat oficial cu CFR Cluj, a confirmat clubul marţi, în schimbul sumei de 500.000 de euro, conform transfermarkt.com.

Atacantul croat a revenit în România la puţin peste un an după plecare, în urma unei perioade foarte modeste la Sochi, în care nu a jucat mai deloc.

Astfel, Dugandzic a decis să revină în campionatul în care a jucat cel mai bun fotbal din carieră şi a semnat cu CFR Cluj.

Dacă mutarea are sens pentru MM Stoica din punctul de vedere al jucătorului, managerul general de la FCSB a fost şocat de decizia celor de la CFR de a mai aduce încă un atacant.

MM a punctat că postul de vârf este foarte bine acoperit în lotul lui Dan Petrescu, de Debeljuh, Omrani şi Buş, şi a recunoscut că nu înţelege de ce ardelenii au cheltuit o sumă atât de importantă pe un fotbalist ce are foarte puţine meciuri în picioare.

Mutarea făcută de rivala CFR pe care MM Stoica nu poate să o înţeleagă

Eu am o problemă cu atacanţii care au un sezon bun şi după dispar. La el am o problemă şi mai mare. A fost dispărut, a apătut din neant, a dat nişte goluri, au încasat o sumă importană şi a dispărut din nou.

Nu îl recomandă nimic la o echipă mare, nu a jucat la Osijek, nu a jucat la Sochi. Mă şochează altceva la CFR, Debeljuh e în formă mare, a rezolvat ultimele meciuri, există Omrani.

Există Sergiu Buş, care şi-a văzut visul cu ochii şi s-a întors. E o surpriză, e un jucător care n-a jucat nicăieri, postul e acoperit. Trebuie să joace şi Petrila, trebuie unul U21.

Mai e Deac, Chipciu. Mă şochează, aşa ceva nu aş putea să fac, să aduc un jucător pe o poziţie super acoperită.

Dacă va juca Dugandzic, nu va juca Debeljuh. Şi Buş... te blindezi pe anumite poziţii, au trei atacanţi şi joacă doar unul.

Dacă nu ai jucat la Sochi, înseamnă că e o problemă”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: marko dugandzic 

viewscnt
Articole similare