Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Ioan Hora are o nouă echipă! Cu cine a semnat atacantul care a refuzat-o pe Dinamo: ”E o zi importantă pentru clubul nostru”

OFICIAL | Ioan Hora are o nouă echipă! Cu cine a semnat atacantul care a refuzat-o pe Dinamo: ”E o zi importantă pentru clubul nostru”

UTA

Comentarii

La doar o zi după despărţirea oficială de UTA Arad, Ioan Hora a semnat cu o nou echipă.

Ioan Hora a fost lăsat liber de contract de UTA Arad luni, la doar câteva zile după ce şi Liviu Antal fusese pus pe liber de club.

Dacă fostul jucător de la Oţelul Galaţi nu şi-a găsit încă echipă, atacantul de 33 de ani a fost deja prezentat de noul său club, din Liga 2.

Ioan Hora a semnat cu Hermannstadt, a confirmat clubul sibian marţi.

Ioan Hora are o nouă echipă

Este o zi importantă pentru fotbalul sibian! Zi importantă pentru FCH! Ioan Hora este de-al nostru! Un profesionist care nu mai are nevoie de nici o prezentare face parte începând de azi din familia #FCH!

Este vorba despre Ioan Hora, unul dintre cei mai titraţi fotbalişti din România, care au jucat vreodată la Sibiu şi sub culorile echipei noastre.

La cei 33 de ani ai săi, Ioan Hora are un palmares impresionant: un titlu de campion al României (sezonul 2011-2012 , CFR Cluj), două Cupe ale Turciei (sezonul 2016-2017, Konyaspor  şi sezonul 2017-2018, Akhisarspor ) o Cupă a României (sezonul 2019-2020, FCSB), o Super Cupă a României (sezonul 2010-2011, CFR Cluj), trei selecţii în Echipa Naţională a României plus titlul de golgheter al Ligii I în sezonul 2015-2016 (19 goluri) şi o participare în grupele Champions League alături de CFR Cluj(2011).

Este cotat la suma de 400.000 euro pe siteurile de specialitate, intrând astfel în topul celor mai bine plasaţi fotbalişti din Liga 2 la acest capitol. În cariera sa, fotbalistul originar din Oradea a evoluat pentru echipe ca UTA Arad, Gloria Bistriţa, CFR Cluj, ASA Tg.Mureş, Pandurii Tg.Jiu, Konyaspor, Akhisarspor, Elazigspor (Turcia), FCSB şi Gaz Metan Mediaş.

Ioan Hora mai poate evolua pe ambele benzi în ofensivă şi vine la FCH din postura de jucător liber de contract. În prima parte a sezonului, Hora a marcat de 4 ori în 17 partide pentru UTA Arad în Liga 1. Ne bucură foate mult decizia lui Ioan Hora de a se alătura proiectului nostru!

Acest fapt reconfirmă demersurile conducerii FCH şi a tuturor celor care contribuie prin fapte şi investesc în revenirea echipei noastre în Liga 1! Bine ai venit, Ioan Hora!”, se arată în mesajul postat de Hermannstadt pe site-ul oficial.

Ioan Hora a fost dorit de Dinamo, dar a refuzat echipa din Ştefan cel Mare în favoarea lui Hermannstadt.

Afla mai multe despre: ioan hora 

viewscnt
Articole similare