Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Mihai Iosif betonează apărarea Rapidului! Un fundaş cu experienţă în Liga 1 a semnat cu formaţia giuleşteană: ”E cel mai bun moment din carieră”

OFICIAL | Mihai Iosif betonează apărarea Rapidului! Un fundaş cu experienţă în Liga 1 a semnat cu formaţia giuleşteană: ”E cel mai bun moment din carieră”

Rapid

Comentarii

Marţi, Rapid a confirmat al doilea transfer al sezonului, după cumpărarea definitivă a lui Alexandru Albu.

Rapid a revenit în Liga 1 după o absenţă de şase ani şi a făcut până acum o impresie bună, mai ales pentru o formaţie nou promovată.

Pe poziţia a şaptea la momentul actual, la egalitate de puncte cu ocupantele locurilor cinci şi şase, Universitatea Craiova şi Farul Constanţa, giuleştenii visează la play-off.

Marea problemă a lui Mihai Iosif în prima parte a sezonului a fost lipsa fotbaliştilor de calitate în afara primului 11, astfel că giuleştenii şi-au propus în iarnă să aducă jucători pe poziţiile mai slab acoperite.

După cumpărarea definitivă a lui Alexandru Albu de la Chiajna, care este golgheterul echipei, la egalitatea cu Alexandru Bălan, giuleştenii au completat un nou transfer.

Mihai Iosif betonează apărarea Rapidului

Răzvan Onea, fundaş dreapta de 23 de ani, care a petrecut două sezoane în Liga 1 alături de Poli Iaşi, a fost adus pentru a îl acoperi pe Belu, sau chiar pentru a îi lua locul.

Apărătorul lateral s-a declarat foarte bucuros să ajungă în Giuleşti şi a afirmat că va ajuta să ajute clubul şi să îi facă fericiţi pe fanii echipei.

Mă simt foarte bine că am semnat cu Rapid, foarte fericit, mi-am dorit asta încă din vară, când clubul şi-a manifestat interesul faţă de mine, mă bucur că sunt jucătorul Rapidului.

Cu siguranţă, este cel mai bun moment din cariera mea, este un mare pas în faţă, mi-am dorit foarte mult să revin în Liga 1 şi le mulţumesc celor de la Rapid pentru această oportunitate.

Îmi propun să-mi câştig locul în prima echipă şi să o ajut să-şi îndeplinească obiectivele. Suporterii m-au impresionat enorm încă de când am jucat contra lor în Liga 3.

Atmosfera de pe vechiul Giuleşti a fost una senzaţională, aşa că nici nu-mi pot imagina cum va fi pe noul Giuleşti!”, a spus Răzvan Onea la semnarea contractului.

48 de meciuri are Răzvan Onea în Liga 1, toate alături de Poli Iaşi.

Afla mai multe despre: răzvan onea 

viewscnt
Articole similare