Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marko Dugandzic, ridicat în slăvi de patronul fostei sale echipe: ”Poate deveni cel mai bun atacant din Liga 1 uşor”

Marko Dugandzic, ridicat în slăvi de patronul fostei sale echipe: ”Poate deveni cel mai bun atacant din Liga 1 uşor”

CFR Cluj

Comentarii

Marko Dugandzic s-a întors în România, la doar un an şi jumătate după ce plecase de la FC Botoşani.

Marko Dugandzic a venit pentru prima dată în România în ianuarie 2020, la FC Botoşani, din ţara sa natală.

Atacantul croat a fost senzaţional în România, iar, după nouă luni şi 11 goluri în 20 de partide, Dugandzic i-a adus un profit frumos lui Iftime, transferându-se pentru jumătate de milion de euro la Sochi.

Însă, după un an şi jumătate în Rusia, atacantul a revenit în România, în schimbul aceleiaşi sume, la CFR Cluj.

Dan Petrescu a fost cel ce a insistat pentru transferul său, iar Valeriu Iftime este de părere că mutarea ar putea fi o adevărată lovitură pentru campioana României.

Marko Dugandzic, ridicat în slăvi de patronul fostei sale echipe

Nu ştiu dacă e un transfer bun sau prost, dar ştiu că jucătorul ăsta e bun şi că s-ar putea să se plieze bine pe stilul lui Dan Petrescu. De obicei Dan Petrescu nu face transferuri proaste, iar Dugandzic e un copil valoros.

Nu ştiu de ce a tras mâţa de coadă la Sochi, dar el este un jucător bun, un fotbalist excepţional, un vârf de atac cum au fost puţini în România.

Dacă vrea să facă performanţă în continuare şi este atent la ceea ce îi va cere Dan Petrescu, va fi un super-transfer pentru CFR Cluj.

Poate deveni cel mai bun atacant din Liga 1 uşor. Nu m-a surprins transferul, bănuiesc că impresarii care l-au adus la noi l-au dus şi acolo.

I-au căutat o echipă care îi poate oferi un salariu motivant, nu la fel de mare ca la Sochi, dar nici ca la Botoşani, dar şi o echipă cu pretenţii de cupe europene.

Nu a venit în România la Clinceni sau la Sepsi, a venit la CFR, unde se vrea performanţă, campionatul.

În ultimii doi ani de zile a jucat doar câteva meciuri, sunt trist pentru că dacă dădea mai multe goluri am fi primit şi noi nişte bonusuri. Nu prea a jucat şi nici nu prea a marcat.

Nu ştiu dacă avem procente din transfer, ştie Cătălin Anton. Pot afla, din contract, bănuiesc că avem, dar preşedintele clubului ştie foarte bine”, a declarat Valeriu Iftime, conform sport.ro.

Afla mai multe despre: marko dugandzic 

viewscnt
Articole similare