Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Când Doamne iartă-mă o să dai gol? ”Fotbalistul pentru care Rotaru şi-a subţiat serios buzunarul a fost ”desfiinţat” de Sorin Cârţu. ”Nu îşi merită banii”

”Când Doamne iartă-mă o să dai gol? ”Fotbalistul pentru care Rotaru şi-a subţiat serios buzunarul a fost ”desfiinţat” de Sorin Cârţu. ”Nu îşi merită banii”

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova a dezamăgit în ultimul meci de campionat cu Oţelul Galaţi, încheiat la egalitate, scor 0-0. Deşi şi-au creat o sumedenie de ocazii, oltenii nu au fost capabili să trimită mingea în poarta lui Relu Stoian, atât din cauza lipsei de inspiraţiei, cât şi a ghinionului.

Alexandru Işfan a fost unul dintre cei mai slabi jucători ai Craiovei în meciul cu Oţelul. Fostul jucător al lui FC Argeş a rezitat doar 45 de minute pe teren, fiind schimbat la pauză de Eugen Neagoe, fostul tehnician al grupării din Bănie. Deşi a fost dorit cu insistenţă, atât de FCSB, cât şi de Universitatea Craiova, Işfan pare că nu reuşeşte să se acomodoeze la noua sa echipă. 

Adus la începutul acestui an de la FC Argeş în schimbul sumei de 650.000 de euro, Işfan nu a reuşit să marcheze niciun gol în 18 partide de campionat şi a pasat decisiv o singură dată.

Sorin Cârţu este de părere că Işfan nu îşi merită banii

”Şi pe mine mă dezamăgeşte. Are nişte calităţi. Până prin minutul 20 (n.r. al meciului cu Oţelul), chiar vorbeam şi cu Silvică (n.r. Silvian Cristescu) şi cu Săndoi, nu mi-a displăcut. El stătea într-o tuşă. Când Mitriţă centrează, du-te măcar pe bara a doua, să fii acolo, să primeşti centrarea. Păi dacă tu stai pe 16 metri, când Doamne iartă-mă o să dai gol? Nu îşi merită banii.

El trebuie să înţeleagă treaba asta. Să îşi facă o analiză şi să se zbată ca să iasă din problema asta. Mai mult antrenament individual în aşa fel încât să acopere prestaţiile lui de până acum.

Păcat că are fizicul ăla frumos. Du-te bă băiatul în careu să dai cu capul. Când unul e pe stânga tu trebuie să fii acolo la colţul lui 6 metri, dacă nu prima bară sau a doua bară. Mereu să ataci fundaşul central stânga. Să sari cu el la cap, să produci, să te duci în spatele atacantului central pe centrările care vin.

Pentru România 650 de mii sunt foarte mulţi bani. La el s-au văzut nişte calităţi. S-a considerat că jucând într-o echipă mai bună decât Mioveni sau FC Argeş o să fie şi mai bun, dar el nu face nimic în sensul ăsta”, a declarat Sorin Cârţu pentru Fanatik.

Laurenţiu Reghecampf va debuta în al doilea mandat pe banca Universităţii Craiova diuminică, pe terenul CFR-ului. Partida va fi transmisă în direct de Orange Spor 1.

 

Afla mai multe despre: universitate craiovacârţuişfan 

viewscnt
Articole similare