Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Candidată surpriză la titlu în Liga 1? ”Este echipa numărul 1 din România în momentul acesta” EXCLUSIV

Candidată surpriză la titlu în Liga 1? ”Este echipa numărul 1 din România în momentul acesta” EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Ionuţ Chirilă, noul antrenor al formaţiei Academica Clinceni, a fost invitatul emisiunii Sport Report, de la Telekom Sport.

Noul tehnician al echipei din Clinceni a găsit un adevărat model în Liga 1. Este vorba despre formaţia lui Marius Croitoru, FC Botoşani, despre care Ionuţ Chirilă spune că este cea mai puternică formaţie din Liga 1 din punct de vedere al jocului colectiv:

”O să jucăm imediat şi cu FC Botoşani, care după părerea mea este cea mai puternică echipă din Liga 1 din punct de vedere al forţei colective. Dovadă că a bătut valorile individuale ale celor de la CFR Cluj. Botoşani ca structură de joc şi ca forţă de joc este echipa numărul 1 din România în momentul acesta, peste toate. Şi tocmai pentru că nu are valorile lor individuale. Demonstrează că stă bine în piaţă cu organizarea jocului” a mărturisit Chirilă, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Chirilă a detectat şi unul dintre cele mai importante puncte forte ale echipei lui Croitoru: ”Ei au ajuns la un nivel acum...selecţia o faci dacă duci echipa la un nivel înalt. Dacă echipa e slabă, niciodată nu ştii dacă ăla e jucătorul de care ai nevoie. Ei transferă doar jucătorii de care au nevoie, astupă nişte găuri, nu transferă la întâmplare. Iar asta este foarte important: au construit jocul, apoi fac selecţia.” a mai spus Ionuţ Chirilă, pentru Telekom Sport.

Ionuţ Chirilă (55 de ani) revine în Liga 1 după o pauză de patru ani. Ultima dată el a pregătit formaţia FCM Târgu Mureş. A mai antrentat în cariera sa echipele Electromagnetica, Focşani, Jiul, UTA, Concordia Chiajna şi CSMS Iaşi

Afla mai multe despre: ionuţ chirilă. fc botoşani 

viewscnt
Articole similare