Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Candidatul pe care Ciprian Marica îl considera perfect pentru echipa naţională: ”Dacă nu putea el să facă treaba asta, atunci nu ştiu cine ar putea”

Candidatul pe care Ciprian Marica îl considera perfect pentru echipa naţională: ”Dacă nu putea el să facă treaba asta, atunci nu ştiu cine ar putea”
Comentarii

Ciprian Marica a vorbit despre antrenorul pe care i-ar fi plăcut să-l vadă pe banca echipei naţionale.

Ciprian Marica a făcut parte din ultima generaţie a României care a fost capabilă să prindă turnee finale şi să le facă faţă marilor forţe ale lumii.

În 72 de partide pentru echipa naţională, fostul atacant a reuşit să marcheze 25 de goluri, fiind al cincilea pe lista golgheterilor all-time ai ţării.

Marica a avut şi oportunitatea de a purta banderola pentru România în urma retragerii lui Cristi Chivu, când şi el se afla pe final de carieră.

Dacă ratarea unui turneu final era o tragedie pe vremea lui Marica, acum a devenit o normalitate, iar federaţia este în căutarea unui selecţioner care ne poate face din nou competitivi.

12 nume s-ar fi aflat pe lista cu posibili candidaţi pentru banca echipei naţionale întocmită de FRF: cei doi Lucescu, Mircea şi Răzvan, cei doi Iordănescu, junior şi senior, Hagi, Piţurcă, Olăroiu, Dan Petrescu, Adrian Ursea, Adrian Mutu, Ladislau Boloni şi Costel Gâlcă.

Candidatul pe care Ciprian Marica îl considera perfect pentru echipa naţională

Ciprian Marica l-a numit pe unul dintre aceştia ca fiind candidatul ideal, însă, din păcate pentru echipa naţională, acesta a refuzat deja avansurile federaţiei.

Gică Hagi era alesul lui Marica, însă ”Regele” a infirmat deja public posibilitatea de a deveni următorul selecţioner al României.

Nu aş putea să spun că am un favorit (n.r. pentru postul de selecţioner). Dacă Gică Hagi nu poate să facă treaba asta, nu ştiu cine ar putea.

Echipa naţională nu mai e de mult o naţională care să defileze şi atunci e foarte importantă tactica pe care o abordează antrenorul şi cum gestionează momentele importante”, a declarat Ciprian Marica.

Contractul lui Mirel Rădoi cu FRF a expirat pe 30 noiembrie, astfel că România nu are în momentul de faţă selecţioner.

Oficialii federaţiei şi-au propus ca termen limită pentru numirea unui nou selecţioner 16 decembrie, deoarece atunci va avea loc tragerea la sorţio pentru Nations League.

Afla mai multe despre: echipa naţională a româniei 

viewscnt
Articole similare