Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Căpitanul unei echipe din play-off-ul Ligii 1, depistat pozitiv cu COVID-19: "A fost declanşată o anchetă epidemiologică"

Căpitanul unei echipe din play-off-ul Ligii 1, depistat pozitiv cu COVID-19: "A fost declanşată o anchetă epidemiologică"

Superliga

Comentarii

Mijlocaşul argentinian al echipei FC Botoşani, Jonathan Rodriguez, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, anunţă presa locală.

Potrivit site-ului monitorulbt.ro, Jonathan Rodriguez, care nu a luat contactat cu echipa de la revenirea din Argentina, a fost depistat pozitiv cu COVID-19 cu doar două zile înainte de a intra în planurile lui Marius Croitoru.

Argentinianul se află în izolare din 18 iunie, iar pe 1 iulie ar fi urmat să revină sub comanda lui Marius Croitoru. La testarea efectuată înainte de a ieşi din carantină, Rodriguez a fost, însă, depistat pozitiv.

Căpitanul echipei FC Botoşani, depistat pozitiv cu COVID-19: "A fost declanşată o anchetă epidemiologică"

“Testarea a fost făcută, conform normelor metodologice în vigoare, în astfel de situaţii. A fost declanşată o anchetă epidemiologică”, a declarat medicul Monica Adăscăliţei, directorul DSP Botoşani, citată de sursa amintită.

În vârstă de 30 de ani, Jonathan Rodriguez a jucat în 29 de meciuri pentru FC Botoşani în acest sezon, în toate competiţiile, reuşind trei goluri şi cinci pase decisive. Rodriguez se află la Botoşani din 2017. Argentinianul este unul dintre căpitanii echipei şi este considerat cel mai bun mijlocaş central al campionatului.

FC Botoşani, la al treilea caz de coronavirus

Nu este prima oară când FC Botoşani se confruntă cu un caz de coronavirus. Echipa moldavă a avut un meci amânat, contra U Craiova, după ce medicul echipei, Petre Rădăuceanu, a fost depistat pozitiv cu COVID-19. De asemenea, un jucător al echipei secunde a celor de la FC Botoşani a fost depistat, la rândul său, pozitiv cu noul coronavirus.

FCSB - FC Botoşani, sâmbătă, ora 20:00, Telekom Sport 1

Anunţul privind noul caz de coronavirus cu care se confruntă FC Botoşani vine cu doar câteva zile înaintea meciului cu FCSB. Totuşi, cum fotbalistul nu a luat contact cu restul echipei, meciul de pe Arena Naţională nu riscă o amânare.

Pentru FCSB urmează meciul cu FC Botoşani, programat sâmbătă, de la ora 20:00, în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe site-ul telekomsport.ro. Un meci crucial pentru FCSB, în contextul în care se află în luptă directă cu FC Botoşani pentru locul al treilea, ultimul care duce în preliminariile Europa League. Cele două echipe sunt la egalitate de puncte înaintea jocului de pe Arena Naţională.

Afla mai multe despre: liga 1 

viewscnt
Articole similare