You are here:

Carlo Ancelotti a anunţat care este principalul pericol din echipa Barcelonei: "Îmi place mult stilul lui de joc"

Carlo Ancelotti a anunţat care este principalul pericol din echipa Barcelonei: "Îmi place mult stilul lui de joc"

Real Madrid

Comentarii

Carlo Ancelotti a vorbit la conferinţa de presă despre "El Clasico" şi despre modul cum va aborda partida.

"Los Blancos" primesc vizita Barcelonei, pe 26 octombrie. Meciul se va juca pe stadionul "Santiago Bernabeu" în etapa cu numărul 11 din La Liga.

Catalanii sunt lideri în campionat cu 27 puncte, urmaţi chiar de Real Madrid care au 24 de puncte.

Dintre cele 257 de partide oficiale directe, Real a învins de 105 ori, catalanii au doar 100 de succese, iar de 52 de ori partidele s-au terminat la egalitate.

Carlo Ancelotti, declaraţii înainte de "El Clasico"

”Barcelona şi-a schimbat filozofia de jos. Acum joacă mult mai vertical, într-o manieră mai uşoară. Dar nu vreau să compar cu Barcelona lui Xavi, că am pierdut de câteva ori cu ea. Respectăm ambele variante de Barcelona”, a spus Carlo Ancelotti

”Barcelona se descurcă foarte bine, dar este dificil să dai o favorită în El Clasico. Din fericire, nimic nu mă ţine treaz noaptea. Nu există o favorită, depinde de multe lucruri, de felul în care gestionezi meciurile, vor fi momente când avem control şi alte momente în care nu vom avea. Cum gestionezi asta este foarte important.

(n.r. întrebat despre planul anti-Lamine) Îmi place mult stilul lui de joc, atitudinea pe care o are, trebuie să ţii cont de adversarul tău, dar trebuie să fii mai concentrat pe ceea ce ai tu de făcut. Yamal se descurcă bine, a început foarte bine sezonul”, a adăugat Ancelotti.

Afla mai multe despre: carlo ancelottireal madridbarcelonael clasico 

viewscnt
Articole similare