You are here:

Dan Petrescu a reinventat CFR-ul: ”Acasă atacăm prea mult. Am marcat foarte multe goluri”

Dan Petrescu a reinventat CFR-ul: ”Acasă atacăm prea mult. Am marcat foarte multe goluri”

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu (56 de ani), a tras concluziile după remiza din Gruia cu Sepsi OSK.

CFR Cluj a remizat, pe teren propriu, în faţa celor de la Sepsi OSK, scor 3-3, în etapa a 14-a din Superliga României.

Pentru gazde au marcat Kamara (52) şi Postolachi (86 şi 90+3), în timp ce oaspeţii au punctat prin Marius Coman (37), Ciobotariu (55) şi Florin Ştefan (83).

Dan Petrescu, show la interviu: ”Am marcat cele mai multe goluri din campionat”

La finalul meciului, Dan Petrescu a făcut analiza celor întâmplate în Gruia şi a subliniat faptul că echipa sa are foarte multe goluri marcate, dar face erori în defensivă.

”Nu mai înţeleg fotbalul. În ultimul timp la CFR avem probleme mari cu norocul. În prima repriză am jucat foarte bine, am dominat, am presat, atacat, n-am marcat. La pauză, jucătorii erau cam speriaţi şi le-am zis sî se concentreze la meci şi să lase alte probleme. Sunt sigur că dacă ne concentrăm, sunt şanse mari să câştigăm.

Am marcat imediat. Dar a fost o fază fixă. Am stat o oră dimineaţă azi pe teren şi le-a ieşit lor, cu o deviere. Noi am ratat foarte mult azi din faze fixe. Toate golurile au fost marcate de jucătorii care au fost aici, la CFR. S-au simţit bine împotriva noastră.

Echipa a jucat. Avem cele mai multe goluri marcate. E clar că voiam să fim mai sus în clasament, dar suntem acolo la fel ca toate celelalte. Ne batem pentru un loc de play-off. Atitudinea jucătorilor a fost excelentă. Toată lumea pierde puncte. E un campionat strâns. Am pierdut mulţi jucători, nu e uşor să-i înlocuieşti.

Mai sunt şi momente din astea, când ar trebui să fim alături de jucători şi să-i susţinem mai mult. Aşa e la fotbal. Sperăm să nu mai luăm goluri în deplasare şi acasă să fim mai buni. Eu zic că acasă atacăm prea mult. Am marcat foarte multe goluri, cele mai multe goluri din campionat. 

Problema la noi e în apărare. Nu e normal ca o echipă să dea trei goluri din trei şuturi. Noi am avut 24 de şuturi azi. Când dai 24 de şuturi şi scorul e 3-3, e clar că trebuie să ne mulţumim cu punctul ăsta mare. Dacă mai erau cinci minute, sunt convins că puteam să marcăm şi golul victoriei”, a declarat Dan Petrescu, după meci.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj este pe locul 3, cu 20 de puncte acumulate în 13 partide jucate.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujsuperliga 

viewscnt
Articole similare