Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Câţi bani a plătit Mihai Rotaru pe fundaşul adus din MLS

Câţi bani a plătit Mihai Rotaru pe fundaşul adus din MLS
Comentarii

Universitatea Craiova a mai rezolvat un transfer: un fundaş central, care vine direct din MLS.

UPDATE | Potrivit fanatik.ro, Universitatea Craiova a plătit 200.000 de euro pentru împrumutul pe un an al lui Denil Maldonado, cu o opţiune de transfer definitiv pentru alţi 500.000 de euro.

De asemenea, unul dintre cei mai importanţi jucători din Honduras a convenit şi pentru un contract pe alţi trei ani, dacă se va activa mutarea definitivă.


Ştirea iniţială

Este vorba despre hondurianul Denil Maldonado (25 de ani), cel care în ultimul an a evoluat în MLS, la Los Angeles FC, însă aparţine de formaţia Motagua, din ţara sa natală.

  • 600.000 de euro este cota de piaţă a lui Maldonado, conform transfermarkt.de.
  • Este al doilea transfer al Craiovei, după aducerea lui Pyry Soiri.

Denil Maldonado semnează cu Universitatea Craiova

Conform ”Le Pensa”, Denil Maldonado va evolua pentru prima dată în Europa, la formaţia aflată pe locul trei în Superliga României, Universitatea Craiova.

Oltenii au arătat probleme serioase în defensivă, în acest start de sezon, iar venirea lui Denil Maldonado este menită să întărească două posturi: poate juca atât fundaş central, cel mai bine într-un sistem cu trei fundaşi centrali, dar şi ca fundaş dreapta, deoarece are o viteză bună.

  • Denil Maldonado măsoară 1,83 metri.

Aşadar, în pofida celor 21 de partide jucate pentru Los Angeles FC, Maldonado nu a rămas la echipa din MLS. S-a întors acasă pentru scurt timp, iar din această iarnă va juca pentru Universitatea Craiova.

  • Denil Maldonado a adunat 29 de meciuri şi un gol pentru naţionala Hondurasului.

Denil Maldonado va deveni al patrulea jucători din Honduras care va evolua pe prima scenă a fotbalului românesc, după Carlo Costly, Edgar Alvarez şi Randy Diamond.

În acelaşi timp, va fi a patra experienţă în străinătate pentru fundaş, după ce a jucat pentru Pachuca (Mexic), Everton (Chile) şi LAFC (MLS).

Afla mai multe despre: maldonadolafcmihai rotaru 

viewscnt
Articole similare