Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a enervat-o pe Kvitova la semifinala cu Sorana Cîrstea: ”A fost urât, m-a deranjat ce a făcut”

Ce a enervat-o pe Kvitova la semifinala cu Sorana Cîrstea: ”A fost urât, m-a deranjat ce a făcut”

Tenis

Comentarii

Petra Kvitova a fost enervată de un suporter român în timpul semifinalei cu Sorana Cîrstea, de la Miami, pe care a câştigat-o cu 7-5, 6-4.

Petra Kvitova s-a impus în două seturi în faţa Soranei Cîrstea, în semifinale la Miami, însă a avut şi o experienţă neplăcută.

Un suporter român a huiduit-o la fiecare eroare pe care a făcut-o şi a fost nevoie chiar şi de intervenţia echipei de securitate.

Petra Kvitova, supărată pe un suporter român: ”A urlat la mine, m-a deranjat”

Sorana Cîrstea a condus cu 5-2 în primul set, însă Kvitova a revenit senzaţional şi l-a câştigat cu 7-5. În setul doi, cehoaica şi-a continuat evoluţia bună şi s-a impus cu 6-4.

Însă Kvitova a tot fost tachinată de un suporter român. Acesta a strigat la ea şi a huiduit-o de fiecare dată când se pregătea să servească sau atunci când comitea vreo greşeală.

A fost nevoie de intervenţia echipei de securitate pentru ca acel fan să se liniştească. La final, Kvitova a recunoscut însă că a nemulţumit-o atitudinea acestuia:

”Atunci când mi-am pierdut serviciul, un fan a urlat la mine, nu a fost frumos! Ştiu că îi făcea galerie Soranei, dar a fost urât, m-a deranjat ce a făcut.

Până la urmă îmi asum (n.r. pierderea game-ului). Mi-am spus că e un singur game şi că pot reveni dacă îmi voi recăpăta concentrarea”, a spus Kvitova.

Petra Kvitova, despre meciul cu Sorana Cîrstea: ”Mereu e greu să joci cu ea”

În schimb, Petra Kvitova şi-a continuat discursul plin de fair-play pe care l-a avut la adresa Soranei inclusiv înainte de meci.

Cehoaica în vârstă de 33 de ani spune că Sorana Cîrstea a fost timpul o adversară foarte dificilă pentru ea şi inclusiv în semifinalele de la Miami s-a dovedit acest lucru:

”Mereu e greu să joci cu Sorana! Am avut multe dueluri şi m-a învins în turneele de Grand Slam! Acum mi-am spus: ”Nu suntem la un Grand Slam, aşa că am o şansă (n.r. râde)”.

Meciul trecut am învins-o la Cincinnati şi cred că acest lucru a contat pentru moralul meu, chiar şi când eram condusă cu 5-2 în primul set. Ea a jucat excelent”, a mai spus Kvitova.

Afla mai multe despre: kvitova 

viewscnt
Articole similare