Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a păţit o sportivă din Rusia când a încercat să intre în SUA cu câinele său: ”Încerc să găsesc o cale legală”

Ce a păţit o sportivă din Rusia când a încercat să intre în SUA cu câinele său: ”Încerc să găsesc o cale legală”galerie foto

Alte sporturi

Comentarii

Rusoaica Yuliya Efimova, multiplă campioană mondială la înot, a povestit ce a păţit când a vrut să se întoarcă în SUA cu câinele său.

În vârstă de 30 de ani, Yuliya Efimova este una dintre cele mai valoroase înotătoare ale Rusiei. Sportiva a câştigat mai multe titluri mondiale şi europene la 50, 100 şi 200 de metri bras şi are în palmares şi 3 medalii olimpice (două de argint, una de bronz).

Însă, la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, a terminat abia pe locul 5. Efimova a revenit în Rusia după ce s-au încheiat Jocurile Olimpice, însă a avut serioase probleme când a încercat să plece în SUA.

Ce a păţit rusoaica Yuliya Efimova când a încercat să plece cu câinele în SUA

Yuliya Efimova locuieşte de mai mulţi ani în SUA, unde are o locuinţă în California. Ea revin în Rusia fie în vacanţe, fie pentru diferite competiţii.

Întotătoarea în vârstă de 30 de ani era aşteptată şi la campionatul Rusiei, care se desfăşoară la Kazan, însă ea n-a mai apărut şi a preferat să stea în SUA.

Mai ales că această perioadă nu este cea mai bună pentru a reveni în Rusia, pe fondul războiului declanşat de Vladimir Putin în Ucraina.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU YULIYA EFIMOVA!

De altfel, Efimova a avut probleme să intre în SUA, chiar dacă nu începuse războiul. La finlul anului trecut, ea a încercat să revină în California, dar n-a fost lăsată din cauza unei reguli privind transportul de animale domestice:

”Încă nu mă pot întoarce în SUA, nu-mi lasă câinele să intre în ţară. Există o regulă conform căreia câinii care au vizitat anumite ţări, inclusiv Rusia, nu pot reveni în SUA. Încerc să fac asta din august, să găsesc o cale legală”, spunea Efimova la finalul anului trecut.

Între timp, nu se ştie cum, Efimova a reuşit să-şi ducă patrupedul în California, aşa cum reiese din pozele pe care le postează pe contul ei de Instagram. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: efimova 

viewscnt
Articole similare