Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a reuşit Nicolae Stanciu la doar trei zile după meciul cu Columbia. Căpitanul naţionalei, demn de laude

Ce a reuşit Nicolae Stanciu la doar trei zile după meciul cu Columbia. Căpitanul naţionalei, demn de laude

Stranieri

Comentarii

Nicolae Stanciu (30 de ani) este unul dintre puţinele exemple de jucători români care au reuşit să se integreze şi să se impună şi la echipe din străinătate.

Nicolae Stanciu dovedeşte că este un profesionist desăvârşit. Mijlocaşul în vârstă de 30 de ani a fost titular în ambele meciuri ale naţioanelei României din acest final de lună.

În amicalul de pe Arena Naţională cu Irlanda de Nord, scor 1-1, căpitanul tricolorilor a fost integralist, iar în duelul de pe Metropolitano cu Columbia, scor 2-3, a fost schimbat în minutul 77.

Nicolae Stanciu a făcut ce foarte puţini jucători din fotbalul actual ar reuşi

Meciul amical din Spania contra sud-americanilor s-a disputat marţi, 26 martie, iar la doar trei zile distanţă, vineri, 20 martie, Nicolae Stanciu este titular şi în meciul jucat de echipa sa de club.

Damac joacă pe teren propriu cu Al Khaleej, în etapa a 25-a din prima ligă a Arabiei Saudite, iar internaţionalul român este prezent la mijlocul terenului în primul ”11” trimis de Cosmin Contra.

Astfel, această titularizare a lui Stanciu la doar trei zile după ce a bifat aproape toate minutele în tricoul naţionalei este un aspect demn de lăudat în condiţiile în care, de obicei, în asemenea situaţii, jucătorii sunt menajaţi sau odihniţi şi primesc minute, poate, doar în repriza a doua, dacă situaţia o cere.

Cotat la cinci milioane de euro, Nicolae Stanciu a disputat 19 partide în campionat şi reuşit trei goluri şi şase pase decisive pentru cei de la Damac.

Afla mai multe despre: nicolae stanciustranieridamac 

viewscnt
Articole similare