You are here:

Ce crede Cristi Borcea că se va întâmpla în "Eternul Derby"

Ce crede Cristi Borcea că se va întâmpla în "Eternul Derby"

Superliga

Comentarii

Cristi Borcea, fostul acţionar a lui Dinamo, a dat pronosticul pentru partida de pe Arena Naţională.

Dinamo abordează cu mare încredere meciul cu FCSB. În urma evoluţiilor surprinzătoare de sezonul acesta, formaţia din Ştefan cel Mare este pregătită să facă o partidă mare. Vestea bună pentru Kopic este că are tot lotul disponibil pentru meci şi după mult timp se poate baza pe toate soluţiile din echipă.

FCSB vine cu un moral extraordinar, după cele două victorii uriaşe din Europa League. Lotul campioanei este foarte bine acoperit pe toate poziţiile, mai ales de la mijlocul terenului în sus unde se regăsesc chiar şi trei jucători pe post. Forma bună din ultimul timp arătată de Bîrligea sau Octavian Popescu, poate schimba soarta partidei.

Cristi Borcea, încrezător în forma lui Dinamo

“Sunt în Dubai până pe 27 octombrie. Nu o să văd meciul, dar îmi doresc să câştigăm! De mic copil, ‘Derby-ul de România’ îmi trezeşte emoţii.", a spus Cristi Borcea pentru iamsport.ro.

Duminică, pe 20 octombrie se va desfăşura partida dintre Dinamo şi FCSB pe Arena Naţională. Tribunele vor fi pline, iar spectacolul va fi garantat. Se aşteaptă peste 40.000 de spectatori la stadion.

 

Afla mai multe despre: cristi borceadinamofcsb 

viewscnt
Articole similare