Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce face în Israel arbitrul român suspendat după ce a oficiat un meci al legendelor între Barcelona şi Real Madrid: "Am schimbat câteva cuvinte cu Edi Iordănescu"

Ce face în Israel arbitrul român suspendat după ce a oficiat un meci al legendelor între Barcelona şi Real Madrid: "Am schimbat câteva cuvinte cu Edi Iordănescu"
Comentarii

Dan Ucenic, arbitru român stabilit în Israel încă de la începutul anilor '90, a vorbit despre viaţa în ţara în care tricolorii vor disputa următorul meci de pregătire, dar şi despre momentul îngrozitor prin care a trecut Ovidiu Haţegan.

Dan Ucenic în ajută pe tricolori în Israel

  • Meciul Israel – România se va disputa marţi, de la ora 20.45, pe stadionul Netanya, şi va fi a doua partică cu Edi Iordănescu pe banca tehnică, după înfrângerea de la Bucureşti cu Grecia, scor 1-0. 
  • Nu au făcut deplasarea Alexandru Maxim, afectat puternic de o viroză respiratorie, şi Mario Camora, care are probleme musculare.
  • De asemenea, din lot lipsesc cei patru jucători testaţi pozitiv cu coronavirus sâmbătă, precum şi antrenorul secund Florin Constantinovici.

Din organizare face parte şi Dan Ucenic, care îi ajută pe tricolori în Israel, ţara în care şi-a continuat cariera de arbitru. 

"Aş vrea să încep prin a transmite calde salutări şi sănătate prietenului meu şi colegului meu, Haţegan, care trece prin clipe grele, îl îmbrăţişez, îl iubesc şi îi doresc să fie tare. Ne cunoaştem personal. Eu acum 20 de ani am fost şi arbitru la Liga 1 România, asistent", a declarat Dan Ucenic.

"Dacă ai activitatea care îţi place şi eşti ocupat, te distrezi când ai timp şi, în rest, toată lumea este binevenită aici şi relaţiile sunt senzaţionale. Am schimbat câteva cuvinte cu Edi Iordănescu, i-am urat succes. Mă bucur să fac parte din delegaţie şi să ajut cu tot ce pot la organizare, sunt mândru de asta, că mi s-a încredinţat să fac tot ce îmi stă în putinţă că să creez un confort extraordinar.

Pe Tamaş l-am şi arbitrat, e un băiat extraordinar şi îi transmit salutări. Sunt convins că o să vină în Israel fotbalişti români, fiindcă jucătorii români sunt foarte apreciaţi şi aici. Şi nu numai în Israel, în toată Europa. Nu am cum să ştiu. Vreau să cred că toţi care iubesc fotbalul românesc şi au tangenţe şi sunt de origine română vor să vină la meci", a mai spus arbitrul. 

Anul trecut, Dan Ucenic a fost suspendat după ce a oficiat la meciul dintre legendele Barcelonei şi ale lui Real Madrid, care s-a disputat la Tel Aviv. 

El a ieşit cu telefonul în mână la încălzirea echipelor şi a făcut mai multe fotografii cu mai multe vedete. După meci, a primit un autograf şi un tricou din partea lui Ronald de Boer. 

Oficialii din Israel l-au suspendat, chiar dacă Dan Ucenic a motivat că a strâns suveniruri în scop umanitar. 

 

Afla mai multe despre: dan ucenicisrael romania 

viewscnt
Articole similare