Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce gest impresionant a făcut Târnovanu la derby-ul cu Dinamo. Fanii ”câinilor” au apreciat reacţia portarului de la FCSB

Ce gest impresionant a făcut Târnovanu la derby-ul cu Dinamo. Fanii ”câinilor” au apreciat reacţia portarului de la FCSB

Superliga

Comentarii

Ştefan Târnovanu a dat dovadă de omeni la derby-ul pe care FCSB l-a câştigat contra lui Dinamo, scor 2-1.

Deşi rivalitatea dintre cele două echipe este bine cunoscută, portarul roş-albaştrilor a sărit în apărarea unui suporter dinamovist, deşi fotbalistul a fost apostrofat preţ de câteva zeci de minute.

Gest impresionant făcut de Târnovanu la derby-ul cu Dinamo! Fanii ”câinilor” au apreciat reacţia portarului de la FCSB

În repriza secundă, ”câinii” au atacat la poarta în spatele căreia se aflau fanii dinamovişti. Conform Sport.ro, Târnovanu i-a oferit o sticlă de apă unui suporter al rivalei care suferea din cauza vremii caniculare. Aceeaşi sursă relatează că fanii dinamovişti nu l-au mai apostrofat pe tânărul portar după acel moment, ba chiar i-au mulţumit pentru gestul frumos. La scurt timp după, Dinamo a reuşit să reducă din diferenţă graţie reuşitei semnate de Goncalo Gregorie.

Cu toate acestea, meciul s-a terminat cu victoria roş-albaştrilor, scor 2-1.

Ovidiu Burcă le oferă speranţe fanilor dinamovişti: „Încercăm să reconstruim acest club!” Ce i-a plăcut la meciul cu FCSB

Deşi a recunoscut că Dinamo a fost inexistentă în prima repriză a meciului cu FCSB, tehnicianul a găsit şi părţi pozitive în jocul formaţiei din Ştefan cel Mare. Ovidiu Burcă şi-a lăudat elevii pentru personalitatea arătată în partea a doua a jocului şi le oferă speranţe fanilor dinamovişti.

„Sunt mulţumit pentru a doua repriză pentru că am arătat foarte multă personalitate, foarte mult curaj, ceea ce nu am făcut în prima repriză. Cred că nici ei nu ne-au lăsat să arătăm lucru ăsta, e o echipă care ştie să joace astfel de meciuri. E un start de sezon complicat, trebuie să adaptăm nişte jucători de la Liga 2 la Liga 1, e un ritm de joc mai intens, apoi avem jucătorii noi care au venit, pe care trebuie să-i integrăm, nu este uşor.

Am rămas în euforia acelei promovări, doar că nu ne aşteaptă nimeni, cred că ar trebui să ne debarasăm ce a fost anul trecut şi să vedem obiectiv ce avem de făcut pentru anul ăsta. Încercăm să reconstruim acest club. S-au văzut nişte muguri de speranţă anul trecut, dar suntem încă departe de ceea ce ar trebui să arate Dinamo ca şi club”, a declarat Ovidiu Burcă la conferinţa de presă după derby-ul de pe „Arcul de Triumf”.

Afla mai multe despre: fcsbdinamo 

viewscnt
Articole similare