Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali nu mai e interesat de Bauza şi a pus ochii pe un alt mingicar de la U Craiova 1948! "Dacă mă pui să iau, doar pe el. Nu costă un milion"

Gigi Becali nu mai e interesat de Bauza şi a pus ochii pe un alt mingicar de la U Craiova 1948! "Dacă mă pui să iau, doar pe el. Nu costă un milion"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, continuă să-i monitorizeze pe fotbaliştii din Superliga, iar U Craiova 1948 e pe radarul afaceristului. Un singur fotbalist susţine că s-ar potrivi în lotul antrenat de cuplul Charalambous - Pintilii.

Bauza a ieşit de pe listă. Gigi Becali ar transfera un alt fotbalist de la Adrian Mititelu

Fotbaliştii care se remarcă în Superliga ajung rapid şi în atenţia lui Gigi Becali, care recent a vorbit despre cum i s-a schimbat perspectiva despre jucătorii lui Adrian Mititelu, de la U Craiova 1948. 

După ce în sezonul trecut a fost impresionat de Juan Bauza (27 de ani), acum finanţatorul FCSB l-a tăiat de pe listă, după ce a tras câteva concluzii despre mijlocaşul argentinian, iar în locul său l-a trecut pe francezul Yassine Bahassa (31 de ani). 

După ce l-a adus pe Andrea Compagno pentru 1.5 milioane de euro, Gigi Becali a recunoscut că în cazul în care ar mai dori să tranfere de la U Craiova 1948, doar pe Bahassa l-ar putea aduce. Pentru atacantul lateral nu ar oferi mai mult de un milion de euro. 

"Hai să spun. Singurul jucător valoros de la Mititelu este Bahassa. Adică dacă mă pui <<Băi, ia pe cineva de la Mititelu>>", eu îl iau pe Bahassa, atât, pe altul nu-l iau. Bauza se accidentează, joacă când vrea el, e bun jucător, dar noi avem nevoie de luptători. Bahassa driblează, are viteză. 

Şi Baeten ăla, că e ceva de el, dar nu e jucător valoros. Spune-mi patru jucători care costă peste un milion. Bahassa nu costă un milion, nu dă nimeni. La (n.r. - Universitatea) Craiova dă oricine un milion pe Ivan, pe Baiaram, poate costă mai mult, pe Markovic, ăştia trei. 

Dacă mă pui să dau un milion pe un jucător din România aş da pe Baiaram, pe Ivan, dar din altă parte, nu. Jucătorii de la Farul sunt tineri, sunt valoroşi, dar nu valorează acum, că sunt de viitor", a declarat Gigi Becali pentru Fanatik

Afla mai multe despre: gigi becalibahassabauzatransferuri fcsbadrian mititelu 

viewscnt
Articole similare