Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Putea să fie 6-0, 7-0". Prima reacţie a lui Gigi Becali după FCSB - Dinamo. A atenţionat un titular: "Palma e să stea pe bară un meci, dacă mai greşeşte"

"Putea să fie 6-0, 7-0". Prima reacţie a lui Gigi Becali după FCSB - Dinamo. A atenţionat un titular: "Palma e să stea pe bară un meci, dacă mai greşeşte"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a oferit primele concluzii după victoria din derby, cu Dinamo. Ştefan Târnovanu a fost atenţionat, după ce a greşit în poartă.

Gigi Becali reacţionează după victoria obţinută de FCSB cu Dinamo

FCSB a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Dinamo Bucureşti, în etapa a doua din Superligă. Florinel Coman şi Darius Olaru au marcat în minutele 30 şi 35, în timp ce "câinii" au ripostat târziu, pe final, în minutul 83, prin Gregorio.

"N-am avut emoţii deloc. Din primul minut am plecat încrezători. N-ai cum să ai emoţii când echipa adversară nu are şut la poartă. Atunci, am fost încântat de joc. La orice fază era pericol de gol. Noi zicem că Dinamo nu are echipă, dar stai să vedem. 

Cu Craiova n-a arătat că nu are, calitate au, că au ţinut mingea. Problema lui Burcă e că nu are atacanţi, puternici, marcatori. Când ajungi la 16 metri îţi trebuie putere. N-am avut nicio emoţie, putea să fie 6-0, 7-0. 

La 2-0, eram puţin mai relaxaţi, la 2-1 nu i-am mai lăsat să se apropie deloc. N-au mai intrat în careu, nu i-au mai lăsat să intre", a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

Dinamo a reuşit să marcheze cu aportul lui Ştefan Târnovanu, care a scăpat în lateral o minge trimisă din afară careului, iar Gregorio a marcat singurul gol al echipei oaspete. 

A doua zi, Gigi Becali l-a atenţionat, deşi a spus că pentru moment titularul din poartă nu se schimbă. 

"Târnovanu trebuie să înţeleagă că trebuie să fii, ca portar, chiar dacă e 5-0, trebuie să fii concentrat la maximum. Obiectivul portarului e să nu intre mingea în poartă, că e 6-0, 7-0, nu contează. El s-a cam relaxat. E posibil, e posibil, că mi-au spus că ar fi sărit mingea, că terenul nu era grozav, iar el să fie un lup mâncat de oaie. 

Va apăra tot el. Dacă Doamne fereşte mai greşeşte, după la revedere. Nu dau eu şanse. El trebuie să joace şi să-l atenţionez pe cel de care am nevoie. Eu am bază în Târnovanu acum şi trebuie să-i dau o palmă dacă mai greşeşte şi palma e să stea pe bară un meci", a adăugat finanţatorul FCSB, Gigi Becali. 

Afla mai multe despre: fcsb dinamogigi becalistefan tarnovanu 

viewscnt
Articole similare