adplus-dvertising
You are here:

Ce i-a spus arbitrul Marian Barbu unui jucător de la UTA despre penalty-ul din prima repriză: ”La pauză m-am dus eu personal la el”

Ce i-a spus arbitrul Marian Barbu unui jucător de la UTA despre penalty-ul din prima repriză: ”La pauză m-am dus eu personal la el”

Superliga

Comentarii

David Miculescu susţine că a avut o discuţie cu arbitrul Marian Barbu, la pauza meciului FCSB - UTA, însă centralul partidei a susţinut în continuare că penalty-ul din prima repriză a fost clar.

FCSB s-a impus cu 2-1 în faţa celor de la UTA, dar victoria este foarte contestată din cauza celor două lovituri de la 11 metri primite de jucătorii lui Toni Petrea.

Prima a fost mult prea uşor acordată, în timp ce penalty-ul din care s-a făcut 2-1 a venit după o fază în care mingea ieşise în afara terenului.

La pauză, David Miculescu susţine că a avut un dialog cu arbitrul Marian Barbu, cel care la final a fost acuzat de viciere de rezultat.

Ce i-a spus arbitrul Marian Barbu unui jucător de la UTA

FCSB a deschis scorul în prima repriză după o fază controversată. În minutul 21, bucureştenii au primit o lovitură de la 11 metri după un presupus fault asupra lui Octavian Popescu.

Tânărul jucător al FCSB-ului a intrat în careu cu mingea la picior şi a încercat să-l depăşească pe Roger, dar a căzut în urma duelului cu acesta.

Arbitrul Marian Barbu, care se afla în apropierea fazei, a arătat imediat punctul cu var şi le-a transmis celor de la UTA că a fost fault clar. Reluările arată însă un contact foarte uşor între cei doi jucători.

Însă arbitrul a fost de părere că Octavian Popescu a fost călcat în momentul în care a încercat să dribleze, teorie contrazisă, de asemenea, de reluări.

David Miculescu, mijlocaş la UTA, spune că a mers la pauză şi i-a cerut explicaţii lui Marian Barbu pentru acel penalty şi acesta a susţinut în continuare că faza a fost cât se poate de clară.

”La pauză m-am dus eu, personal, la el, înainte să ieşim pe teren şi i-am spus că nici nu l-a călcat. Şi el mi-a zis că s-a uitat şi l-a călcat şi că a fost penalty clar”, a declarat David Miculescu.

Marian Barbu şi-a continuat prestaţia dezastruoasă şi în repriza a doua şi, când scorul era 1-1, a acordat FCSB-ului un nou penalty controversat.

Barbu a fluierat 11 metri la un henţ în careu, însă anterior mingea ieşise în afara terenului în momentul în care Dumiter a centrat.

viewscnt
Articole similare