Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce i-ar fi spus Mihai Rotaru lui Gigi Becali în contextul meciului cu CFR Cluj: ”Am vorbit cu el”. Patronul FCSB, noi acuzaţii la adresa echipei din Gruia

Ce i-ar fi spus Mihai Rotaru lui Gigi Becali în contextul meciului cu CFR Cluj: ”Am vorbit cu el”. Patronul FCSB, noi acuzaţii la adresa echipei din Gruia

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a dezvăluit că a avut o discuţie cu Mihai Rotaru, acţionarul majoritar al Universităţii Craiova, în contextul meciului oltenilor cu CFR Cluj.

FCSB n-a reuşit nici în acest an să câştige titlul. Echipa lui Gigi Becali a făcut doar 2-2 cu FC Voluntari şi a ratat astfel şansa de a juca meciul decisiv pentru titlu, cu CFR Cluj, în ultima etapă.

Şi în acest an, trofeul a mers la CFR, după ce echipa lui Dan Petrescu s-a impus cu 2-1 în faţa Universităţii Craiova. Gigi Becali a lansat însă noi acuzaţii la adresa lui CFR Cluj.

Ce i-a spus Mihai Rotaru lui Gigi Becali

Patronul FCSB spune că n-are de gând să-i felicite pe cei de la CFR Cluj pentru titlu şi îi acuză că au câştigat trofeul fără să joace corect.

Gigi Becali susţine în continuare că CFR Cluj i-a motivat financiar pe cei de la FC Voluntari, lucru interzis de lege şi pentru care patronul FCSB a fost condamnat la închisoare în celebrul caz ”Valiza”.

Omul de afaceri din Pipera este de părere că FC Voluntari n-ar fi avut niciun motiv să joace cu atâta determinare, în contextul în care ilfovenii vor juca la mijlocul săptămânii în finala Cupei României.

Gigi Becali susţine că a avut o discuţie şi cu Mihai Rotaru, acţionarul majoritar al Universităţii Craiova, care i-a transmis că nici el n-ar fi folosit cea mai bună echipă cu CFR, dacă ar jucat finala Cupei:

”(n.r. că Real Madrid a fost felicitată pentru titlu de rivala FC Barcelona) Eu nu felicit hoţia, minciuna şi nedreptatea. Eu nu felicit golurile furate. Barcelona a felicitat-o pe Real că acolo a fost câştigat campionatul pe drept. Dar eu cum să felicit un campionat câştigat pe furt?

CFR face numai mizerii. Juca vreodată aşa Voluntari dacă nu ofereau ei prime? Ce probe să mai dau eu? E clar că Voluntari a avut prime. Să ancheteze instituţiile statului, nu e treaba mea. Eu spun doar ce ştiu.

E situaţia clară, de ce să bagi echipa titulară dacă eşti calificat în finala Cupei? Eu am vorbit cu Rotaru şi zicea că, dacă era calificat în finala Cupei României, el nu băga cea mai bună echipă cu CFR”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare