Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce jucător a propus Dică la FCSB: ”E foarte bun”. Becali a acceptat să-l transfere. Achiziţie curioasă făcută de FCSB

Ce jucător a propus Dică la FCSB: ”E foarte bun”. Becali a acceptat să-l transfere. Achiziţie curioasă făcută de FCSB

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică i-a propus lui Gigi Becali să transfere un jucător care n-a mai evoluat până acum la un nivel foarte ridicat, dar despre care o părere foarte bună.

În această perioadă, după ce Florin Tănase s-a transferat în China, Gigi Becali este preocupat să întărească ofensiva FCSB-ului.

Omul de afaceri a declarat că vrea să aducă 3-4 jucători ofensivi, inclusiv un atacant. Nicolae Dică i-a propus să transfere un jucător fără un CV foarte impresionat, dar pe care îl apreciază.

Nicolae Dică, transfer curios la FCSB: ”Unul dintre cei mai buni atacanţi în duelul aerian”

Pe lângă David Miculescu, Gigi Becali a făcut încă un transfer pentru zona ofensivă. Este vorba despre Bogdan Rusu, un atacant în vârstă de 32 de ani care vine de la CS Mioveni.

Aşa cum orangesport.ro a anunţat în exclusivitate, Gigi Becali a plătit 100.000 de euro pentru transferul lui Bogdan Rusu şi suma poate ajunge la 300.000 de euro, prin diferite bonusuri.

Este însă un transfer curios făcut de FCSB. În vârstă de 32 de ani, Bogdan Rusu n-a mai jucat până acum la un nivel foarte ridicat.

El a mai evoluat până acum pentru Farul, Astra, CF Brăila, SC Bacău, FC Braşov, Foresta, Hermannstadt, Petrolul şi Dunărea Călăraşi şi Mioveni.

Cu toate acestea, Nicolae Dică are o impresie bună despre Bogdan Rusu. Pe 11 iulie, când încă nu era antrenor la FCSB, Dică i-a făcut o caracterizare lui Bogdan Rusu, în contextul în care atacantul era atunci foarte aproape de a fi transferat de Universitatea Craiova.

Prezent în studioul Orange Sport, Nicolae Dică a spus atunci că l-a urmărit destul de mult pe Bogdan Rusu şi este de părere că este cel mai bun atacant din Liga 1 la duelurile aeriene. Totuşi, nu-l vedea titular la U Craiova şi probabil nu va fi titular nici la FCSB:

”Eu mă gândesc că, fiind un jucător de lot şi poate pe finalul jocurilor să forţeze, să joace cu doi atacanţi, ceva de genul ăsta. Pentru că este un jucător bun, foarte bun, cred că este unul dintre cei mai buni atacanţi în duelul aerian. El şi cu Rondon, de la Sepsi.

Ei (n.r. Craiova), neavând talie, câştigă (n.r. Rusu) cred că 90-95% din duelurile aeriene cu fundaşii centrali. Pentru că are un timing bun. Jocul celor de la Mioveni este foarte mult făcut pe el.

Cred că ăsta este motivul pentru care-l aduce. Nu cred că poate să joace în faţa lui Koljic sau Markovic”, a spus Nicolae Dică la Orange Sport, pe 11 iulie.

Afla mai multe despre: bogdan rusu 

viewscnt
Articole similare