Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce lovitură pentru Universitatea Craiova. Transferul uriaş al oltenilor. Coleg cu Dzeko şi Pjanic şi dorit de o forţă a Europei, fotbalistul negociază cu Mihai Rotaru

Ce lovitură pentru Universitatea Craiova. Transferul uriaş al oltenilor. Coleg cu Dzeko şi Pjanic şi dorit de o forţă a Europei, fotbalistul negociază cu Mihai Rotarugalerie foto
Comentarii

Universitatea Craiova a avut parte de un final de săptămână excelent. Oltenii s-au impus în meciul cu Dinamo, au profitat de înfrângerile surprinzătoare suferite de FCSB şi de CFR Cluj şi au revenit în lupta pentru titlu.

Universitatea Craiova a trecut cu bine şi peste meciul cu Dinamo, scor 1-0, iar acum oltenii vor intra în era Marinos Ouzounidis. Antrenorul grec a fost prezentat pe banca tehnică a echipei şi a susţinut deja primele antrenamente.

În urma succesului cu rivalii de la Dinamo, Universitatea Craiova a reintrat şi în lupta pentru titlu. Principalele contracandidate, FCSB şi CFR Cluj, au cedat surprinzător, cu Academica Clinceni, respectiv cu FC Botoşani, astfel că oltenii au venit la cinci puncte în spatele roş-albaştrilor şi la patru lungimi de campioana ultimelor trei sezoane din Liga I.

Pe lângă revenirea lui Matteo Fedele, oficialii oltenilor mai pregătesc un transfer important, însă din vara acestui an, în cazul în care echipa se va impune în lupta pentru titlu din Liga I. Iar concurenţa pentru semnătura fundaşului central dorit de Marinos Ouzounidis este una pe măsură. Sinisa Sanicanin este un fundaş central de picior stâng, care în iarna acestui an a fost dorit insistent de echipele de mare tradiţie din campionatul Turciei, Galatasaray şi Beşiktaş. Cum transferul a picat, fotbalistul bosniac de 25 de ani a rămas în Serbia, la Vojvodina, ocupanta locului trei din prima ligă.

Ce lovitură pentru Universitatea Craiova. Transferul uriaş al oltenilor. Coleg cu Dzeko şi Pjanic şi dorit de o forţă a Europei, fotbalistul negociază cu Mihai Rotaru

Pe lângă interesul Universităţii Craiova, care a sperat să bată palma cu jucătorul încă din această iarnă, Sinisa Sanicanin este dorit insistent şi de Celtic. Campioana Scoţiei traversează o perioadă dificilă şi anunţă o vară incendiară pe piaţa transferurilor, iar principala ţintă este chiar fundaşul central bosniac.

Astfel, Sanicanin va lua decizia în vară, în funcţie şi de rezultatele obţinute de Universitatea Craiova în actualul sezon, mai ales că Celtic şi-a luat deja gândul de la titlu în Scoţia, Rangers având un avans uriaş în campionat de 21 de puncte.

  • 1,5 milioane de euro este cota lui Sinisa Sanicanin pe site-ul de specialitate transfermarkt.com
  • 8 meciuri a strâns fundaşul central pentru naţionala Bosniei, unde a debutat în septembrie 2020
  • 1 trofeu are Sanicanin în palmares, Cupa Serbiei, în 2020, alături de Vojvodina

Afla mai multe despre: fcsbcfr clujuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare