Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce s-ar putea întampla cu meciul Israel - România, după primele amânări. Scenariul luat în calcul de FRF | EXCLUSIV

Ce s-ar putea întampla cu meciul Israel - România, după primele amânări. Scenariul luat în calcul de FRF | EXCLUSIV
Comentarii

Situaţia războiului din Israel îngreunează teribil din punct de vedere logistic desfăşurarea meciurilor din grupa I a preliminariilor pentru EURO 2024, inclusiv disputarea meciului direct dintre Israel şi România.

Disputarea meciului dintre naţionala României şi selecţionata statului Israel este pusă sub semnul întrebării, din cauza războiului care a izbucnit în Israel.

Consilierul preşedintelui FRF, Andrei Vochin, a analizat situaţia şi consideră că naţionala României trebuie să se concentreze asupra partidelor din luna octombrie, până la luarea unei decizii asupra disputării meciului cu Israel.

"E dialog. Mâine e comitet executiv la Nyon, e şi preşedintele Burleanu. Meciul cu Elveţia e amânat, probabil că se anulează şi meciul cu Kosovo. 

E stare declarată de război, sunt cetăţeni israelieni şi la starea de alarmă trebuie să fii la arme. Nu se poate părăsi ţara.

Discuţia e ce se va întâmpla cu meciul nostru. În martie, Israel are plasa de siguranţă numită Liga Naţiunilor.

Dacă nu se califică de pe 2 în grupa asta, în martie au două meciuri de jucat şi iar e o problemă. 

Poate să se creeze o feresatră în care ei să joace patru meciuri, săs e mărească puţin cu acceptul cluburilor, că e şi nevoia cluburilor aici.

Ei sunt cei mai afectaţi, că ar trebui să joace 4 meciuri unul după altul. 

Se punea problema de logistică, pentru că charterul e comandat deja, abia am venit de la Mogoşoaia.

Probleme de deplasare sunt, trebuie să ştii, să le pui la punct şi mai sunt şi arbitrii, observatorii. 

Totul depinde de situaţia de acolo. Mi-e greu să cred că lucrurile s-ar putea rezolva într-o săptămână, două, trei şi să se revină la situaţia de acum 3-4 zile, la cum mi-au spus nişte prieteni de acolo." a declarat Vochin pentru Orange Sport.

Legat de următoarea partidă a tricolorilor, meciul din deplasare cu naţionala din Belarus, Vochin i-a avertizat pe jucători de potenţialul pericol reprezentat de importanţa partidei.

Tricolorii, avertizaţi înainte de partida cu Belarus

"Meciul cu Belarus e extrem de important, iar toţi trebuie să fie cu capul la ei. Dacă nu faci şase puncte în dubla asta, nu mai are rost să vorbim despre celelalte" a declarat Vochin.

Afla mai multe despre: echipa nationalafrfandrei vochinisraelromania 

viewscnt
Articole similare