Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lui Panduru nu i-a venit să creadă pe cine a convocat Iordănescu: "Ce cauţi la naţională dacă nu poţi juca mai mult de 66 de minute? Ce explicaţie îmi dai?"

Lui Panduru nu i-a venit să creadă pe cine a convocat Iordănescu: "Ce cauţi la naţională dacă nu poţi juca mai mult de 66 de minute? Ce explicaţie îmi dai?"
Comentarii

Statisticile cu care Daniel Bîrligea vine la naţionala României, pentru dubla din octombrie, l-au mirat pe Basarab Panduru. Totuşi, expertul Orange Sport a remarcat golul înscris de atacantul lui CFR Cluj, în remiza cu Dinamo, scor 1-1, în Superliga.

Convocarea din atacul României care l-a mirat pe Basarab Panduru: "Ce e asta?"

România va întâlni Belarus, pe 12 octombrie, la Budapesta, iar pe 15 octombrie va primi vizita Andorrei, iar în atac Edi Iordănescu i-a convocat pe: Denis Alibec, Denis Drăguş, Louis Munteanu şi Daniel Bîrligea. 

Atacantul lui CFR Cluj a fost convocat după ce în acest sezon n-a fost niciodată integralist pentru CFR Cluj, iar într-un meci a rezistat cel mai mult 66 de minute, chiar în meciul cu Dinamo, duminică. 

"Ce e asta? Un jucător care merge la echipa naţională nu poate juca niciodată mai mult de 66 de minute într-un meci? Ce cauţi la echipa naţională dacă nu poţi juca mai mult de 66 de minute? Ce explicaţie îmi dai? Niciodată n-a jucat 66 de minute, dar este convocat la naţională. Pe un spirit al lui, pe tinereţea lui, parcă se bate mai mult decât cei care au intrat în repriza a doua", a spus expertul Orange Sport. 

În schimb, Basarab Panduru a remarcat golul marcat de Daniel Bîrligea, care a pus un punct în dreptul lui CFR Cluj, în partida cu Dinamo, scor 1-1, pe Arena Naţională. 

"(n.r. - golul de 1-1, din minutul 58) Deci a făcut nişte preluări pe poziţie viitoare excepţionale, iar şutul nu înţeleg de unde l-a scos. Se duce bară gol... Nu înţeleg de unde a scos şutul ăla. Ai 5% şansă să dai gol de acolo", a adăugat fostul atacant din naţionala României. 

  • 15 meciuri, 4 goluri şi 5 pase decisive sunt cifrele lui Daniel Bîrligea din acest sezon. 

Despre Daniel Birligea a vorbit şi preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, MM Stoica, cel care i-a admis calitatea arătată pe teren. 

"Chiar dacă nu a avut accidentări grave, a avut multe accidentări. E greu de jucat împotriva lui. Noi am jucat contra lui, în cuplu cu Yeboah, iar Bîrligea e un jucător care pune probleme mari", a spus oficialul FCSB, Mihai Stoica. 

Afla mai multe despre: basarab pandurudaniel birligeaconvocari edi iordanescuromania belarusromania andorra 

viewscnt
Articole similare