Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cea mai bună versiune a lui”. Alibec, lăudat de toată lumea după prestaţia de cinci stele: ”E operă de autor” / ”Este şi altruist” | EXCLUSIV

”Cea mai bună versiune a lui”. Alibec, lăudat de toată lumea după prestaţia de cinci stele: ”E operă de autor” / ”Este şi altruist” | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Denis Albec a fost cel mai bun jucător în victoria obţinută de Farul Constanţa pe terenul formaţiei Petrolul Ploieşti. Atacantul în vârstă de 31 de ani a marcat două goluri şi a pasat decisiv la o a treia reuşită şi a fost lăudat de toată lumea.

Farul Constanţa s-a impus în faţa celor de la Petrolul Ploieşti, scor 3-1, şi a acumulat 24 de puncte, fiind lider în Superligă.

Denis Alibec a fost one-man-show. A dat două goluri în prima repriză, a pasat decisiv la reuşita semnată de Enes Sali şi a primit laude din toate părţile.

Alibec, lăudat de toată lumea după prestaţia de cinci stele: ”Cea mai bună versiune a lui” | EXCLUSIV

Atacantul a ajuns la patru goluri stagionale, fiind golgheterul Farului şi unul dintre cei mai buni marcatori din campionat.

La finalul meciului de la Ploieşti, Alibec a fost complimentat de coelgi, de adversari, dar şi de invitaţii în studioul Orange Sport.

”Alibec a arătat că poate fi o soluţie pentru echipa naţională. Chiar dacă în repriza a doua nu a avut foarte multe reuşite, doar pasa, mi-a arătat că este şi altruist la finalul meciului (n.r. pasa la golul lui Sali).

El, din acel copil teribil pe care îl ştiam la 18-19 ani, a ajuns la 30 de ani (n.r. 31) şi practic n-a făcut mare lucru”, a declarat Constantin Zotta, la Orange Sport.

Acesta a fost completat şi de Andrei Vochin, care la rândul său l-a complimentat pe vârful lui Gică Hagi.

”Cert e că meciul a fost decis de Alibec, e victoria lui. Vorbim de un joc de echipă, dar asta e operă de autor. La golul trei pasează lui Sali. Sali ar trebui să înveţe acum şi să nu facă cum a făcut înainte, când Alibec era într-o poziţie bună şi el nu i-a pasat.

Este cea mai bună versiune a lui Alibec, încă de la momentul plecării lui la Inter, mai bună decât versiunea de la Astra. E mai fit, trage echipa după el, în ultimele două-trei etape a arătat asta”, a adăugat şi Vochin.

Denis Alibec a reacţionat şi el la capătul jocului, vorbind şi despre o posibilă convocare la echipa naţională.

”Sunt bucuros că am marcat şi că începem această pauză de pe primul loc. M-am simţit bine încă de ieri şi ştiam că azi voi face un meci mare.

(n.r. despre naţională) Sper să fiu acolo şi cu siguranţă voi da totul pe teren. Sunt cam secretoşi, nu am avut nicio discuţie. Chiar meritam zic eu, toată echipa”, a afirmat Denis Alibec, după meci.

”Cu o fază înainte eu nu i-am pasat, el mi-a pasat şi i-am mulţumit pentru asta. Sper la următoarele meciuri să am şi eu pasă de gol pentru Alibec”, a afirmat şi Enes Sali.

”Alibec ştie toată lumea ce fel de jucător este, a avut două execuţii extraordinare în prima repriză”, a mărturisit şi Tamaş.

 

Afla mai multe despre: alibecfarul 

viewscnt
Articole similare