Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cea mai surprinzătoare venire la CFR Cluj are loc în câteva zile. A bătut palma şi nu mai e cale de întors: "Va intra, oficial, în pâine" | EXCLUSIV

Cea mai surprinzătoare venire la CFR Cluj are loc în câteva zile. A bătut palma şi nu mai e cale de întors: "Va intra, oficial, în pâine" | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a intrat într-o nouă "eră" odată cu schimbarea lui Marian Copilu şi aducerea lui Dan Petrescu pe banca tehnică. Cea mai aşteptată venire în club a fost cea a lui Cristi Balaj, pe postul de preşedinte, iar ultimele informaţii venite din Gruia au clarificat situaţia noului oficial.

Cea mai aşteptată venire la CFR Cluj: "E o chestiune de zile până va intra, oficial, în pâine" 

Nu mai e cale de întors pentru Cristi Balaj. Ardelenii îl aşteaptă de aproximativ două luni, în care fostul central, aflat încă pe postul de preşedinte al Agenţiei Naţionale Anti-Doping, a lucrat la o lege importantă pentru sportul din România. El a cerut răbdare, iar momentul numirii va avea loc în scurt timp. 

Marius Bilaşco a anunţat că noul preşedinte de la CFR Cluj va fi anunţat, oficial, în următoarele zile, semn că Guvernul a găsit, deja, un nou preşedinte la ANAD, ultimul impediment în calea plecării fostului central în Gruia. 

Cristi Balaj şi-a făcut deja planurile la CFR Cluj şi a anunţat ce proiecte va avea"Din câte îl cunosc şi îl ştiţi şi voi, atât timp cât şi-a dat cuvântul şi a bătut palma, nu cred că mai poate interveni ceva. E o chestiune de zile până va intra, oficial, în pâine.

Sunt convins că împreună cu toţi cei care muncesc în club vom găsi soluţii pentru toate problemele care se vor ivi de acum şi sperăm să facem o strategie bună pentru acest sezon", a declarat oficialul campioanei României, Marius Bilaşco, la Telekom Sport.  

Primele impresii ale lui Cristi Balaj la CFR Cluj

Expertul Telekom Sport a luat loc printre şefii de la CFR Cluj la meciul cu AZ Alkmaar, din Conference League, iar el a rămas surprins de finanţatorul Nelu Varga.

"Pune suflet, are patimă şi mă agită şi pe mine. Încerc să-l temperez, pentru că nu l-aş ajuta pe el. Vorbim despre deciziile de arbitraj, dar e mult diferit faţă de cum a fost descris. E cu mult diferit, în bine.

El are fler. Are fler în a construi, doar că exprimarea nu e de nivelul unui profesor universitar sau academician. În contextul politic din România, prefer un om care spune ce gândeşte, decât unul care-ţi spune ce vrei să auzi"a declarat Cristi Balaj pentru Telekom Sport. 

 

Afla mai multe despre: cfr clujcristi balajmarius bilascocristi balaj presedinte cfr cluj 

viewscnt
Articole similare