Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cei patru jucători pe care Ioan Andone îi consideră ”indispensabili” pentru echipa naţională: ”De când joacă au fost constanţi” | EXCLUSIV

Cei patru jucători pe care Ioan Andone îi consideră ”indispensabili” pentru echipa naţională: ”De când joacă au fost constanţi” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Ioan Andone a discutat despre cei patru jucători pe care îi consideră indispensabili pentru echipa naţională

Ioan Andone a făcut o analiză a jucătorilor convocaţi la echipa naţională în ultimii cinci-şase ani şi a ajuns la concluzia că doar patru dintre aceştia sunt indispensabili.

”Fălcosul” este convins că aceştia ar trebui să reprezinte baza României şi că trebuie să rateze cât mai puţine meciuri importante ale selecţionatei noastre.

Florin Niţă, Vlad Chiricheş, Răzvan Marin şi Nicuşor Stanciu sunt fotbaliştii nominalizaţi de Andone, însă doar trei dintre aceştia sunt prezenţi la această acţiune, din pricina transferului lui Stanciu în China.

În orice caz, pe viitor, ”Fălcosul” este de părere că aceştia ar trebui consideraţi ”indispensabili”, iar Niţă titularizat indiferent dacă joacă sau nu la echipa de club.

Cei patru jucători pe care Ioan Andone îi consideră ”indispensabili” pentru echipa naţională

Hai că reconstruim de la Daum, de atunci am început, a venit Cosmin, aceeaşi placă, pui presiune pe el. Presa trebuie să pună presiune. Trebuie să califice echipa naţională.

Nu că are timp, nu are. Trebuie să vadă ce jucători sunt constanţi, au jucat bine, sunt indispensabili. Eu văd patru care sunt aşa: Niţă, Chiricheş, Răzvan Marin şi Stanciu.

Ăştia patru. De când joacă la naţională au fost constanţi.Indiferent că nu a jucat Marin pe la Ajax, perioada aia a avut-o. Înainte a făcut-o foarte bine în Belgia, acum o face foarte bine în Italia. E jucător căutat.

Stanciu, ce... a jucat în cupele europene, Champions League. Ia-l pe Chiricheş, e de atâta timp acolo şi joacă, nu schimbă echipa şi joacă bine. Cu accidentări, ăsta a fost ghinionul lui.

Niţă nu joacă acum... eu aş juca cu el, chiar dacă nu joacă la club. La un moment dat spuneai că îl aveai pe Radu, care vine din urmă.

La portar nu e la fel ca un jucător de câmp care nu joacă, la portar e altceva. Ai 10 jucători şi un portar, portarul nu e jucător”, a declarat Ioan Andone, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ioan andone 

viewscnt
Articole similare